Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τροφοδοσία με υγειονομικό υλικό και τρόφιμα των κατοίκων της Φούστανης από την ΠΕ Πέλλας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με την έγκριση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιήσαν διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής και καθαρισμού σπιτιού σε όλες τις οικογένειες της Τοπικής Κοινότητας Φούστανης η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης του Κορωνοïού. 

Από την πρώτη στιγμή της κρίσης του κορωνοιου, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων, σε μία προσπάθεια να μην διαταραχθεί ο κοινωνικός ιστός και να συνεχιστούν με ασφάλεια οι σημαντικές γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες της περιοχής. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, αναφέρει σε σχετική δήλωσή του: «Οι κάτοικοι της Φούστανης δεν είναι μόνοι τους. Με τη σημερινή διανομή τροφίμων και ειδών  ατομικής υγιεινής, προσπαθούμε να διευκολύνουμε τη διαβίωση των κατοίκων στις δύσκολες αυτές ώρες. Είναι σημαντικό να αποκόψουμε τη δυνατότητα διασποράς του επικίνδυνου ιού, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη συνέχεια της κοινωνικής ζωής με ασφάλεια. Η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, εγγύτερα στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, συνδράμουν στο έργο και στην εφαρμογή των μέτρων που αποφασίζει η πολιτεία. Είναι σημαντικό να δείξουμε όλοι μας μέγιστο βαθμό υπευθυνότητας, ώστε η υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, να μην εξελιχθεί γρήγορα σε οικονομική και ανθρωπιστική». 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας, τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας καθώς και τους Τοπικούς Συμβούλους της κοινότητας Φούστανης, Κουβάτση Θεολόγη και Γαρατίδη Λάζαρο που συνέβαλαν στη διανομή των υλικών και τροφίμων προς τους κατοίκους της Φούστανης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Φτανει βρε Δανη τοσο προβολη. Σου κατσαν τα κρουσματα στο νομο για να εισαι στην δημοσιοτητα και στα καναλια, αλλα φτανει πια. Ασχολισου και με τιποτε αλλο ή αν δεν εχεις χαλαρωσε λιγο. Μπουχτησαμε να σε βλεπουμε πρωτη μουρη. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εε βρε τζαμτζη ξεφτίλα έχεις γίνει χαλάρωσε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συριζαίοι ξυδάκι , θα βλέπετε τον Δάνη και θα σκάτε .δεν είναι σαν τους δικούς σας να είναι σε νιρβάνα συνέχεια .αυτός δουλεύει .ΤΕΛΟΣ . ΥΓ. Εσείς θέλετε μια Τασία να λιαζόμαστε όλοι μαζί χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.