Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εταιρεία προσέφερε υγειονομικό υλικό στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας


Η εταιρία «Νέα Star Fruit Ltd», ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων κοινωνικά υπεύθυνων εταιριών που συνδράμουν στο έργο της πολιτείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοïού, προσέφερε υγειονομικό υλικό (μάσκες) για τα στελέχη της ΠΕ Πέλλας. O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της εν λόγω εταιρίας. Σε σύντομη δήλωσή του αναφέρει: 
«Είναι πραγματικά συγκινητική η κοινωνική αλληλεγγύη και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς που δείχνουν πολλοί ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που περνά η χώρα μας, με την επέλαση του κορωνοïού. Είναι σημαντικό η υγειονομική κρίση που έχει πλήξει την παγκόσμια κοινότητα να μην εξελιχθεί σε οικονομική και ανθρωπιστική. Συνδράμοντας ο καθένας μας, μέσα από τον κοινωνικό και επαγγελματικό του ρόλο, ανάλογα με τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτει, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για γρήγορη επιστροφή σε συνθήκες ευημερίας και ανάπτυξης».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.