Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Συμπαθή τετράποδα φοβίζουν περιπατητές (φωτο)



Μία πολύ όμορφη πεζοπορική διαδρομή που αγαπούν οι κάτοικοι της πόλης της Αριδαίας είναι αυτή που οδηγεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής της Κοινότητας Δωροθέας του Δήμου Αλμωπίας. Εκτός από τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζει το οδόστρωμα, συμπαθή τετράποδα στρατοπέδευσαν στο χώρο γύρο από το παρεκκλήσι, δημιουργώντας φόβο στους περιπατητές και ποδηλάτες που είναι όλων των ηλικιών. 
Κάθε αρμόδιος φορέας καλό θα ήταν να δώσει λύση στο πρόβλημα και για αποφυγή τυχόν ανεπιθύμητων καταστάσεων.  




       

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Δεν είναι και πολύ συμπαθή τα τετράποδα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τετράποδα μια χαρά είναι τα δίποδα που τα παράτησαν είναι μην πω Για τι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΙΝΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ;
      ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΝΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    2. Και γι'αυτά ο κουλης όπως τον αποκαλείς σου φταίει έλεος μάλλον βρίσκεσαι σε τρικυμία εν κρανίο μήπως θέλεις να έρθει να τα μαζέψει κιόλας

      Διαγραφή
    3. Ευθύνη φέρει ο Κούλης και ο κάθε Κούλης όπως και ο Αλέξης και ο Κάθε Αλέξης που νομοθετούν με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύονται τα ζώα εις βάρος των ανθρώπων.
      Και υπάρχει μια λογική σε αυτό που κάνουν γιατί ο κάθε πολίτης έχει να ασχολείται με θέματα που έπρεπε να έχει λυμένα η πολιτεία και όχι να ασχολείται με τα σοβαρότατα θέματα που περνάνε από την πίσω πόρτα οι πολιτικάντηδες.
      Αν ο νόμος ήταν αυστηρότατος απέναντι προς τους ιδιοκτήτες σκύλων που τα κυκλοφορούν πολλές φορές ελεύθερα άλλα και απέναντι προς τους κατά νόμο υπεύθυνους για τα αδέσποτα, δεν θα είχαμε αυτό το χάλι.
      Η νομοθετική εξουσία έχει τον πρώτο λόγο και ευθύνη.
      άλλος έχει τρικυμία στο κρανίο. Εσύ μπορεί να είσαι ικανοποιημένος με τον Κούλης που ενώ προβληματίζεσαι πως θα κυκλοφορήσεις εξαιτίας των αδέσποτων και εκείνος δίνει παράσταση με τα καημένα τα προσφυγόπουλα που φεύγαν για ....άλλες πατρίδες.
      Χόρτο αμάσητο για μηρυκαστικά

      Διαγραφή
    4. Μήπως εσύ τους ψηφίζεις γιατί εγώ Όχι άλλα παρακολουθείς τα σόου που δίνουν εγώ Όχι

      Διαγραφή
  3. Εγώ περνάω πολύ συχνά με το ποδήλατο και πολλές φορές αναγκάζομαι να γυρίσω πίσω.Επισης όσους συναντώ όλοι έχουν μια βέργα στο χέρι.Να βρεθεί μια λύση επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάξτε και λίγο το δρόμο, στο εκλογικό σου τόξο είναι δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνουν εφαρμόζουν τους νόμους της καραντινας κουτσοί στραβοί όλοι έχουν πάρει τους δρόμους τα σκυλιά για το καλό σας σας ορμούν
    ΥΓ πέρα της πλάκας το πρόβλημα το έλυσα τα δίνω κάτι να φανε κάθε φορά και δεν με ενοχλούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλοζωικη δν σημαίνει ταΐζω τα σκυλιά στους δρόμους.... Σημαίνει τα έχω σε χώρο μ και τους προσφέρω φροντίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιπου 100 σκυλιά υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο κυνοκομειο...Ένα άτομο τα φροντίζει...λίγοι καταλαβαίνουν κ εκτιμούν αυτό που κάνει..αλλα σκυλιά δυστυχώς δεν χωρούν εκεί οπότε πείτε στους αγαπητούς συμπολίτες μας να μην τα παρατάνε διότι αυτοί είναι η πηγή του κακού κ Όχι όσοι τα ταΐζουν επειδή τα λυπούνται

      Διαγραφή
  7. Βρε ούστ....όπου και να είναι. Άμα θες κυρία μου να έχεις τετράποδο, επειδή νιώθεις ότι τα δύο σου πόδια είναι λίγα, να του βγάλεις ταυτότητα και να φέρεις ες αεί την ευθύνη του. Φθάνει πια κουραστήκαμε με την @α@α@ία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε τής ειρωνείες και δώστε μία λύσει στο θέμα, πάρτε υπογραφές και κάντε κάτι, και σέ αλλά μέρη υπάρχουν! Χριστος Ανέστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.