Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση της γέφυρας Προμάχων


Στην υπογραφή της σύμβασης ενός σημαντικού έργου υποδομής προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με τον ανάδοχο του έργου, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας Προμάχων με προϋπολογισμό άνω των 90.000 ευρώ και χρονικό ορίζοντα υλοποίησης τριών μηνών. Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, «το συγκεκριμένο έργο ήταν υψηλής προτεραιότητας, στο βαθμό που εξυπηρετεί τους Πρόμαχους, μία Τοπική Κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας με μεγάλο αριθμό κατοίκων και σημαντικές δραστηριότητες. Από τη συγκεκριμένη γέφυρα διέρχονται επίσης πολλοί επισκέπτες και προσκυνητές της Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνα, καθώς επίσης και επαγγελματίες, δασικοί, ερευνητές και φυσιολάτρες σε σχέση με τα πλούσια δασικά οικοσυστήματα της περιοχής».  


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.