Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Παιονίας στον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος


Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη επισκέφτηκαν τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα προκειμένου να ζητήσουν την εντατικοποίηση των ελέγχων στους φιλοξενούμενους της δομής της Νέας Καβάλας με στόχο τον περιορισμό των μετακινήσεων και κατ’ επέκταση την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επειδή οι φιλοξενούμενοι στην δομή έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται νόμιμα με αποστολή sms ή με έγγραφο για μετάβαση σε τράπεζα, παρουσιάζεται συγχρωτισμός στα ΑΤΜ της πόλης του Πολυκάστρου τις ημέρες που πιστώνονται χρήματα στους λογαριασμούς των. Ενώ λοιπόν κατέχουν την προβλεπόμενη άδεια, ουσιαστικά καταστρατηγούν τις οδηγίες που έχουν δοθεί με τις ΠΝΠ του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας, την ίδια ώρα που οι δημότες του δήμου στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπακούουν στις προτροπές και τις οδηγίες της κεντρικής διοίκησης.

Προκειμένου λοιπόν να υπάρξει άμεση λύση ώστε να μην δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα την επόμενη φορά που θα πιστωθούν χρήματα στους λογαριασμούς των μεταναστών – προσφύγων, ο Δήμαρχος έστειλε επιστολές στις τέσσερεις τράπεζες που διατηρούν ΑΤΜ στο Πολύκαστρο, ζητώντας να εγκατασταθεί άμεσα ΑΤΜ εντός της δομής της Νέας Καβάλας στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της προστασίας της υγείας των δημοτών – πελατών των πιστωτικών αυτών ιδρυμάτων. Παράλληλα o κ. Σιωνίδης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά και έστειλε επιστολή στον Υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη προκειμένου να υποστηρίξουν το δίκαιο αυτό αίτημα του Δήμου Παιονίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.