Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι Σκύδρας: "Ας επικρατήσει η λογική στο Δήμο μας"


Με αφορμή δημοσίευμα προηγούμενων ημερών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του προέδρου της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκου Χατζηιωαννίδη, οκτώ Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σκύδρας, συνυπέγραψαν το παρακάτω κείμενο: 

"Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Χατζηιωαννίδης Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος συμπολίτευσης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, έκανε μια δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία διαβάζοντάς την μείναμε άναυδοι, τόσο από την αστοχία της, όσο κι από την προσωπική του ασέβεια στο θεσμό που εκπροσωπεί. Αποκαλεί τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του περιμαζώματα και ανίκανους, μη σεβόμενος ούτε το θεσμικό τους αξίωμα, ούτε το έργο που επιτελούν, αλλά ούτε και την πλειοψηφία των πολιτών του Ν.Πέλλας που τους εξέλεξε μέσω των δημοκρατικών διαδικασιών. Αυτό όμως, που μας εξέπληξε περισσότερο, είναι ότι τον εξυμνεί για τούτη την ανάρτησή του και η Δήμαρχος Σκύδρας (αποδεικτικά στοιχεία των δηλώσεων τους είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τυχόν σπεύσει να μας διαψεύσει). 

Διερωτόμαστε εύλογα λοιπόν: 

α) Είναι άραγε περιμαζώματα και μαριονέτες οι Βουλευτές του Νομού Πέλλας του κυβερνώντος κόμματος; 
β) Άραγε αξιότιμοι συνάδελφοι-αιρετοί, πώς θα επικαλεστείτε αργότερα τη βοήθεια πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων Υπουργείων της κυβέρνησης που έχουν άμεση σχέση με την επίλυση προβλημάτων του Δήμου μας; Μάλιστα, παρατηρείται, επιπλέον, συχνά πως οποιοδήποτε έργο φαίνεται να έχει θετική έκβαση, «βαφτίζεται» ως έργο της Δημάρχου, ενώ όπου διαπιστώνεται πρόβλημα και αδυναμία επίλυσής του, οφείλεται μονάχα στην εκάστοτε Κυβέρνηση.  

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί μας συνδημότες, σήμερα η εποχή είναι τέτοια, που λόγω της υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας και πλήττει ανεπανόρθωτα τη διεθνή κοινότητα, έχοντας μάλιστα -δυστυχώς- κοστίσει και τη ζωή ενός συνδημότη μας, πρέπει όλοι να δείξουμε σοβαρότητα και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Τα κοινά προβλήματα του τόπου μας δε λύνονται ασκώντας μικροπολιτική περασμένων δεκαετιών, αλλά με ομόνοια και συνεργασία. Η σκωπτική διάθεση, όχι μόνο δεν προάγει τον πολιτικό πολιτισμό, αλλά σταδιακά οδηγεί στη βαρβαρότητα. Ως δημοτικοί σύμβουλοι που αλφαβητικά προσυπογράφουμε την παρούσα δημόσια δήλωση, εκφράζουμε τη δυσαρέσκεια μας σε τέτοιου είδους δηλώσεις που προσβάλλουν τους θεσμούς και τα θεσμικά όργανα του τόπου μας. Αξιότιμε συνάδελφε, σας καλούμε έστω και αργά, να ζητήσετε συγγνώμη για τούτη την προσβλητική και άστοχη ανακοίνωσή σας. 
Με σύνεση, υπομονή και μένονοντας σπίτι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση.
Με σεβασμό στους συνδημότες μας προσυπογράφουμε αλφαβητικά οι κάτωθι:

ΓΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ 
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 
ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

81 comments:

  1. Και τι πάει να πει αυτό..,,ο συγκεκριμένος ανηκει στο βαθύ πασοκ στο προσωπικό του προφίλ μπορεί να γράψει ότι θέλει..,η πλειοψηφία των αντιδημάρχων των συμβούλων και των προέδρων της δημάρχου πρόσκειται στη Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΟΧΙ?

      Διαγραφή
    2. Και τι έχουμε ρε παιδια του κομματικου σωληνα, χουντα;; να μην μπορουμε να λεμε τη γνωμη μας γιατι θα μας κανουν ντα οι κομματαρχες; αρε καηνενη Ελλαδιτσα

      Διαγραφή
  2. Καλά ο Μητσοτάκης έχει αποδοχή πάνω του 80 % και επειδή βρέθηκε κάποιος παντελώς άγνωστος να γράψει μια σαχλαμάρα τι σημαίνει αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοπική Ν Δ Σκύδρας υπάρχει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνώ απόλυτα με τους οκτώ ,εκεί στο Δημαρχείο έχετε ξεφύγει λίγο .Δήμαρχε μην ξεχνάς ποιοί σε εξέλεξαν . ενας ψηφοφόρο σου Κατερίνα .Για να συνέλθουμε λίγο και να αφήσουμε τα φεισμπουκ και τις αναρτήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα μηπως εχουν και καμια δουλεια ολοι αυτοι, στρατιωτακια των βουλευτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τοπική της Ν Δ στη ΣΚΥΔΡΑ είναι τοπική Π Α είναι γνωστό σε όλο το Ν Πέλλας γ αυτό και τα παλιά στελέχη αισθάνονται ντροπή,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι άνοιξε γραφεία έκανε εκδηλώσεις και από πάνω λέει ο καθένας ότι τ κατέβει

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ Ο ΠΑ Ε??

      Διαγραφή
    3. ποια εννοεις παλια στελεχη αυτα που εβγαζαν δημαρχο τον χοιδη ?
      η αυτα που ονειρο βλεπουν πως θα γινουν δημαρχοι καποτε ?

      Διαγραφή
  7. Πασοκ δεν υπάρχει στο πολιτικό χάρη έχει πεθάνει προ πολλού γιατί κατέστρεψε την χώρα και δικαίως ο κόσμος ακούει Πασοκ και αηδιάζει. Προφανώς ένα πολύ μικρο κομμάτι της Σκύδρας ζει ακόμη στην εποχή των παχέων αγελάδων του ΠΑΣΟΚ τότε που περνούσανε όλοι καλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το απόσπασμα που αποκαλούσε τους τρεις βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό μαριονέτες δεν βλεπω. Το διέγραψε το παλληκαράκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χωρίς να έχω διαβάσει τη δήλωση του κ.Χατηιωαννίδη δεν δύναμαι να κρίνω ουτε αυτόν ουτε τη δική σας ανάρτηση ( προκαταβάλλομαι υπέρ υμών μονο και μόνο γιατί υπογράφει ο Νικος Δημητριάδης που άν και ανήκει σε άλλο ιδεολογικό χώρο απο εμένα, τον θεωρώ έντιμο και ηθικό στοιχείο) .Σε κάθε περίπτωση ο καθένας μας κρίνεται. Εκεί στη Σκύδρα φαίνεται οτι λειτουργείτε και λίγο γκεμπελικά, ολο αναρτήσεις στο φιλότοπο είστε , φωτογραφείες και δηλώσεις, δεν ξέρω στην ουσία τι κάνετε. Ενας Γιαννιτσιώτης που σας παρακολουθεί απο κοντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν τον γνωρίζεις καλά. Όταν ρωτήσεις κάποιον που τον ξέρουν καλά θα μάθεις για την εντιμότητα του και την ηθικοτητα του Φίλε μου και θα πέσεις από τα σύννεφα . Θα τα αναθεωρήσεις όλα.

      Διαγραφή
    2. Eντάξει μας έπεισες φίλε 7.42. Ρωτήσαμε για την ηθικότητα και μας απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια λέξη.

      Διαγραφή
  10. Κατερίνα άκου την ταπεινή γνώμη ενός ψηφοφόρου σου . Ασε και λίγο κάτω το κινητό με τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις και τι είπε ο ένας και τι έβηξε ο άλλος .Εισαι Δήμαρχος και οχι η κατίνα της γειτονιάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λέει η δήμαρχος το πρωι για εαενα μην τα λες εσυ το βραδυ! Αμροβως το ίδιο λεει αυτη για σενα

      Διαγραφή
    2. Κατίνα της γειτονιάς γίνεσαι εσύ που δεν σέβεσαι τις απόψεις των άλλων. Σήμερα εάν το δεν το έχεις καταλάβει το διαδίκτυο είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας και η δημοκρατία μάλλον στην Ελλάδα πιστεύω πως υπάρχει. Η δήμαρχος μας έχει απόδειξη ότι τα λόγια της είναι και έργα της και δεν θα επιτρέψουμε και εμείς αλλά και εκείνη να σπιλώνουν κάποιοι το έργο της. Συνέχισε δήμαρχε της καρδιάς μας και εμείς είμαστε στο πλευρό σου.... Ένας ψηφοφόρος που δεν την ψήφισα σε αυτές τις εκλογές αλλά πήγα στο γραφείο της και με δέχτηκε και έλυσε πρόβλημα μου με μια κουβέντα.

      Διαγραφή
  11. Ντροπή για την νέα δημοκρατία να υπάρχει αυτή η τοπική της σκυδρας πρέπει να ενημερωθεί άμεσα το κόμμα και να την σφραγίσει δεν μπορεί να υπάρχει μια υπό κικη στην υπηρεσία της δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγας μιχαλης οποιο εντιμος και αξιος με πολλα κιλα @@@ αυτος τι ειναι???Λιγο σοβαροτητα οταν μιλαμε για κοματα αξιος συνεργατης της δημαρχου κ απο τους δυνατους αρα καλα ειναι να αφησουμε τοπικες κ κοματα στην ακρη!!ΜΙΧΑΛΗ μαζι σου κατι ξερεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για κομματα και αξιες να μην μιλατε το μηνιατικο οταν πεφτει ολοι κολοτουμπες κανουν σε αυτους τους καιρους

      Διαγραφή
    2. Από 2014 είναι μαζί με την Ιγνατιάδου σοβαρός και ικανός χωρίς πολλά λόγια και ούτε έχει ανάγκη από μισθούς

      Διαγραφή
    3. Θα μιλας για αλλους για μηνιατικο ξες ποσους απορους συντηρει ο μιχαλης πρωτα μαθε κ μετα μιλα κ μπορω να πω κ αλλα αλλα αρκουν αυτα!!Αξιος ο μιχαλης

      Διαγραφή
    4. υποτακτικος ο μιχαλης ξυπνατε δηθεν δεξιοι της κατερινας

      Διαγραφή
    5. Εσείς που εκλέξατε τόσες φορές τον χοιδη όταν μάλιστα υπήρχαν χρίσματα μην μιλάτε γίνεστε περίγελος.

      Διαγραφή
    6. Χα χα γλύτωσε ο άνθρωπος..,όσο για επιτυχίες έχει το ρεκόρ συνεχόμενων εκλογικών επιτυχιών κάτι που για άλλους είναι όνειρο θερινής νυχτός !!!

      Διαγραφή
    7. Όταν συμπληρώσετε τις μισές θητείες του στο δήμο τότε να μιλήσετε ανύπαρκτοι

      Διαγραφή
    8. Εσυ 9.07 πρέπει να έχεις άγρια μεσάνυχτα 500 ψήφους εκτός Μαυροβούνιου πήρε...έχει εκλεγεί 6 η 7 φορές πάντα στην πρώτη θέση στο μαυροβουνι και στις πρώτες θέσεις σε όλο το δήμο το 2010 είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς στην μενηιδα,..όσο για τα υπόλοιπα ασχολίαστα κ αστεία

      Διαγραφή
    9. 9.07 τι χάπια παιρνεις ;;;;

      Διαγραφή
  13. Οι ανύπαρκτοι της αντιπολίτευσης οι άνθρωποι δίχως πολιτικό λόγο δίχως καμία πρόταση σε κανένα δημοτικό συμβούλιο που ο καθένας ακολουθεί τον εαυτό του που εάν τους ακούσει κάποιος σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο θα γελάσει αυτοί λοιπόν τα βάλανε και με την πετυχημένη τοπική της ΝΔ. Πάντα στο μυαλό τους έχουν σαν πρόταση τους σε όλα την συκοφαντία. Δεν θέλουν πετυχημένες πολιτικές και ιδέες. Οι ανύπαρκτοι παντού σε όλα το μόνο που επιδιώκουν είναι να εκφράζουν την ανυπαρξία τους παντού. Αποτυχημένοι σε όλα έχουν μπερδέψει πολλά. Έχουν μπερδέψει την αυτοδιοίκηση με την κεντρικοί πολιτικοί. Ο κόσμος της Σκύδρας τους γνωρίζει και ποτέ δεν θα τους κάνει την χάρη να τους έχει στο τιμόνι του δήμου και πουθενά αλλού. Όπου και να πάνε ο κόσμος τους στέλνει στο σπίτι τους. Μαύρο συνέχεια και πάντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθριν μη μιλας ετσι.....
      εσυ παρακαλουσες τον εν δυναμει πρωθυπουργο να ερθει στο γραφειο σου τα ξεχασες;

      Διαγραφή
    2. Η καθριν φιλε μου εχει αλλο λογο που για να τον φτασετε θα κατσετε πολλα χρονια απεναντι της για να μαθετε τα βασικα..χεχεχε

      Διαγραφή
    3. την αρεσει οι μουρμουρες και ειδικα του ΠΑ

      Διαγραφή
    4. Τι να πω..αυτοι ειναι συμβουλοι? ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

      Διαγραφή
    5. 11.25 Η ΚΑΘΡΙΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ..ΞΕΡΟΛΕΣ

      Διαγραφή
  14. Η τοπική της ΝΔ τους δίδαξε πάρα πολλά άλλα και πάλι δεν καταλαβαίνουν τίποτε. Μηδέν νέμα τίποτε ρε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι δίδαξε το διαίρει και βασίλευε με υπόγειες και γκρίζες διαδρομές. Αποτελεί η μέγιστη ντροπή η ερμαφρόδιτη προσέγγιση της. Εκτός και αν ειναι πιο ΝΔ η Ιγνατιαδου απο τον Καρασαρλιδη. Ολα τα άλλα ειναι για τους γραφικούς πια κωλοτούμπες που χρησιμοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις κατά το δοκούν.

      Διαγραφή
    2. Γι αυτό πάντα θα χανετε τις εκλογες. Αναχρονιστικες κομματικες αντιληψεις που οδηγησαν πισω τη χωρα μας.

      Διαγραφή
  15. Τα παιδιά και ο πρόεδρος της τοπικής τους γνωρίζουν καλα ξέρουν ποιοί είναι και τι έχουν κάνει. Ανύπαρκτοι, συκοφάντες σε όλα. Δεν θέλουν πετυχημένες πολιτικές και ιδέες. Έχουν μείνει πολλά χρόνια πίσω. Ψάχνουν το παλιό και το αποτυχημένο . Η τοπική έχει δοκιμασθεί έχει κάνει γραφεία είναι κοντά στο κόμμα δεν χρωστάει πουθενά και προπάντων έχει φέρει ένα σορό κυβερνητικά στελέχη που ποτέ μέχρι και σήμερα κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Και αυτό τους πειράζει. Είναι αξιοι πάντα της τύχης του που άλλωστε την γνωρίζουν....παντού και Πάντα χαμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος ειναι ο προεδρος της τοπικης σκυδρας βρε παιδια μπορει να μας πει καποιος που εργαζεται και τι ρολο παιζει?

      Διαγραφή
    2. Η αντιπρόεδρος της τοπικής της Σκύδρας είναι ανάμεσα στους οχτώ αν είχε θέμα με την τοπική γιατί δεν παραιτήθηκε ;;;

      Διαγραφή
    3. Παραπληροφορηση κανείς απο τους 8 δεν είναι στην μαιμου τοπική

      Διαγραφή
    4. Για ρωτά να μάθεις ασχετε

      Διαγραφή
  16. Υπάρχει τοπική της Νέας Δημοκρατίας στη Σκύδρα ?.
    Που είναι ο εξαφανισμένος πρόεδρος?
    Που είναι τα στελέχη της πολιτικής επιτροπής του Νομού?
    Μάλλον θα βγαίνουν φωτογραφίες με τη Δήμαρχο και θα την πατάνε like.

    Που είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος της τοπικής διορίστηκε από τρία άτομα Π Α Μ Μ ΧΧ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ εύκολο το μπιζ για κάποιους που ξέρουν πρόσωπα κ καταστάσεις

      Διαγραφή
  17. 8 νέα παιδιά από διάφορους συνδυασμούς δεν ανέχτηκαν τις ύβρεις για τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του Νόμου μας ! Μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΤΑ ΚΟΥΣΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΠΙΚΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ο υποψήφιος του Παπανδρέου που κατέστρεψε την χώρα είναι μέσα στα ονόματα

      Διαγραφή
    3. Ποια ειναι τα νεα παιδια ο αγροτης του ελγα η ο κομμωτης!!!

      Διαγραφή
    4. 10.41 8 νεα παιδιά; πλάκα κάνεις; τους εχεις ακουσει πως μιλανε και τι βρισιμο ριχνουν για τους αντιπαλους τους στο δημο; εχεις ακουσει ποσα ψεματα λενε για αυτους μονο και μονο για να τους θιξουμ. 8 ασχετοι θα λες και ποσο νεα παιδια ειναι δεν ξερω!!!!

      Διαγραφή
  18. Η αήθης και υβριστική επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας εν μέσω της κρίσης που μαστίζει την παγκόσμια κοινότητα δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι και κουμπάρος της Δημάρχου δημιουργεί την υποψία ότι ίσως ήταν και υποκινουμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη δουλειά δεν έχει η δήμαρχος του 60 της εκατό η οποία έχεις τρεις από τους πέντε αντιδημάρχους άτομα τα οποία πρόσκεινται στην Ν Δ δείγμα ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η πρόοδος του δήμου.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΣΟΥ ΥΠΝΟ

      Διαγραφή
  19. ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Π.Α. ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα και που σαι ο ΠΑ σαν κι εσας ξερεις ποσους θελει; μην κλαις αν παρακαλεεεις την κατερινα μπορει .α σε λυπηθει και να σε παρει στο συνδυασμο της.χαχα..για γελια ειστε..ξαναφερατε τη χουντα..ετσο να μη ξεχναμε ποιοο ειστε

      Διαγραφή
    2. Εσυ ειπαμε ουγκ και οαουααααα...αυτα ξερεις μπνο

      Διαγραφή
  20. Εν μέσω πανδημίας αντί να ενωθείτε εδώ στη Σκύδρα και να προσφέρετε όσο μπορείτε να ξεφύγουμε από αυτήν την κρίση,διχάζετε τον κόσμο και ασχολείστε με κόμματα και τοπικές.Ξεκολλήστε ρεεεεε!!!!Όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατι δεν βλεπω ολα τα σχολια; Υπαρχει λογοκρισια ή συμπαθειες σε ορισμενα προσωπα που εχουν τρελαθει στην αυτοπρβολη. Τι συμβαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η τοπική της σκυδρας είναι παράδειγμα προς μίμηση συνεχίζει την μεγάλη παράδοση και έχει έναν νεο άνθρωπο για πρόεδρο μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος άλλωστε συμμετέχουν άτομα που υπογράφουν την ανακοίνωση όποτε άνθρακας ο θησαυρός.Εχει στεγασμένα γραφεία έχει φέρει σημαντικούς πολιτικούς ( Κικίλιας βοριδης Ζερβός μιχαλολιακος κλπ) τώρα αν κάποιοι ψάχνουν άλλοθι για να δικαιολογήσουν τις εκλογικές τους αποτυχίες είναι πρόβλημα τους κ δεν απασχολεί κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΑ.ΑΝΑΒΙΩΣΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ συνεχισε τον υπνο. Οδοντιατρος ειναι ο χατζηγιαννοδης δεν ξερει ν απαντησει?

      Διαγραφή
    2. 2.41 ηρεμησε..η αντιπολιτευση σ ενοχλει πολυ..δεν εχει φραγγα;;

      Διαγραφή
    3. 2.41 εσυ μπορει να μην ξερεις να γραφεις ο χατζηιωαννιδης ομως ξερει. Τι δεν καταλαβαινεις; δεν ειστε ιδιοι!

      Διαγραφή
  24. Στις επόμενες εκλογές η Ιγνατιάδου θα γραφεί στο βιβλίο Γκίνες γιατι οι θα κατέβει μόνη της στην ΣΚΥΔΡΑ οι αν γίνουν εκλογές με αυτούς τους αντιπάλους..,,(κάποιοι εξ αυτών θα την παρακαλάνε να τους βάλει υποψήφιους) θα γράψει τέτοιο ποσοστό που θα μπορεί να γράφει στο βιβλίο Γκίνες .......όποτε κοιτάξτε να κερδίσετε καμία εκλογή για διαχειριστή πολυκατοικίας να μαζεύει τα κοινόχρηστα και μην ασχολείστε με δήμο και με εκλογές.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ Σταμενιτη σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στους ψηφοφόρους της παράταξης ο διορισμένος από τον περίγυρο της δημάρχου πρόεδρος της τοπικής ο οποίος έχει ταυτιστεί με τους υβριστές του πρωθυπουργού των ίδιων εσάς των βουλευτών και συνολικά της παράταξης το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε την παύση λειτουργίας αυτής της τοπικής και την δημιουργία μια άλλης με γνήσια καθαρά στελέχη του κόμματος και όχι με μαριονέτες της δημάρχου οι οποία και φυσικά δικαίωμα της είναι αυτό πρόσκειται στο σκληρό αμετανόητο πυρήνα του κόμματος που κατέστρεψε την χώρα.Ολοι οι βουλευτές επίσης θα πρέπει να πράξουν το ίδιο.Ο λόγος ύπαρξης αυτής της τοπικής είναι η στήριξη και το άλλοθι της Δημάρχου Σκύδρας.Και ο πρόεδρος της νομαρχιακής θα πρέπει να πάρει θέση για τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στην σκυδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον σταμενιτη τον εκθετει η συνεργατις του που μαλωνε μαζι μας σαν υστερικη στη συσκεψη για το μεταναστευτικο που εγινε στο δημαρχειο. Ας μαζεψει αυτην και και θα τα παει καλυτερα. Ο Μακης ειναι παιδι προδευτικο , αγαπητο και ενωτικο.

      Διαγραφή
    2. Μπα δεν μαζευετε η συνεργατης του. Εχει καβαλησει το καλαμι και την βλεπω να ειναι υποψηφια στις επομενες εκλογες. Το που θα δειξει. Εσυ Διονυσακο προσεχε.......

      Διαγραφή
    3. Ω ΡΕ ΓΕΛΙΑ. ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΘΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΥΣΤΕΡΙΑΑΑΑ..ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΕΚΤΟΣ

      Διαγραφή
  26. Οι αναφορά στους οχτώ δημοτικούς συμβούλους έπρεπε να γίνεται ως εξής. Οχτώ δημοτική σύμβουλοι της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης δίχως πολιτικό λόγο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΈΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΟΥΝ ΑΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΡΧΗΓΟΊ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κωμικοτραγικά αυτά που συμβαίνουν στην σκύδρα. Το παίζει καλά το παιχνίδι η δήμαρχος και ο περίγυρος της. Εγώ εδώ (ΠΑΣΟΚ) εσύ-εσείς εκεί (ΝΔ)!
    Ντουρντουβάκια της νδ ξυπνείστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παλιο ΠΑΣΟΚ και νυν σύριζα βγάζουν κακία που κυβέρνηση του Μητσοτάκη τα καταφέρνει και με την κρίση του κοροναιο και στον εβρο ανάγκασε τον ερντογσν πρώτη φορά σε ήτα μαζευτειται εκεί στο Δήμο της Σκύδρας και ασχοληθηται λίγο με τα προβλήματα του δημοτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν μαζευεσε εσυ που κανεις και υποδηξεις κομματαρχη

      Διαγραφή
  30. Έμειναν από φράγκα στο δήμο Σκύδρας και κλωτσάνε τα καλόπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο κ Κώστας μιμης η κ Παπαδόπουλου μάλιστα αντιπρόεδρος της τοπικής αφού ο κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ είναι άνθρωπος της δημάρχου ας παραιτηθούν επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλατε ρε προβατα οταν η τοπικη της νδ σαλιαριζε στο αδωνις και εκοβε βασιλοπιτες γεμισε την αιθουσα με πρασινοφρουρους.... στην ιγνατιαδου οταν ηρθε ο κουλης το παιζατε εξυπνοι μολις φαγατε το σαλαμι την αγαπησε η παραταξη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.