Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε κακή κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο στην περιοχή του Μανδάλου (φωτο)



Στην κακή κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου στην αγροτική περιοχή του Μανδάλου του Δήμου Σκύδρας, αναφέρεται ο αγρότης συνδικαλιστής από την τοπική κοινότητα του Μανδάλου, Τάσος Κυραλίδης, με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί ρε παιδιά! Καθημερινά περπατούμε αυτούς τους δρόμους με μηχανήματα πανάκριβα!", σημειώνει.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ. Κυραλίδης υπογράμμισε: "Οι αγροτικοί δρόμοι του Μανδάλου είναι επικίνδυνοι, σε πολλά σημεία είναι απροσπέλαστοι ακόμα και για τα αγροτικά οχήματα. Κανείς από τους αρμόδιους είτε στην Περιφέρεια είτε στον Δήμο δεν έχει πάρει κάποια πρωτοβουλία, δεν έχει ευαισθητοποιηθεί να φτιάξει τους αγροτικούς δρόμους της περιοχής μας παρ΄ ότι είμαστε σε καλλιεργητική περίοδο και καθημερινά πηγαίνουμε στα χωράφια μας για δουλειές".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. εμ η δημαρχος σας μόνο φωτογραφίες και φρου φρου είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταίει αυτη,την δουλειά της κάνει. Οι φρουφρουδες που την ψήφισαν φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FATE STHN MAPA KATERINA KIRALIDI EKEI STO MANDAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ρε παίδες η δήμαρχος της καρδιας μας είναι η δήμαρχος των έργων και της ανάπτυξηςεξήντα τις εκατό πήρε τώρα γιατί γκρίνιαζετε ; Δεν καταλαβαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο άραγε φτηνή πολιτική προσπαθεί να κάνει ένας αποτυχημένος συνδικαλιστής. Ας ανέβει πάνω στα βουνά και να βγάζεις φωτογραφίες. Όσο για τους αγροτικους δρόμους του μανδαλου πρέπει να γνωρίζει και να μην το κρύβει ο αποτυχημένος συνδικαλιστής είναι οι περισσότεροι άσφαλτο και εάν δεν γνωρίζει στην προηγούμενη τετραετία η δήμαρχος έκανε ασφαλτο περίπου 2 χιλιόμετρα σε αγροτική οδοποιία και όχι μόνο έπεσαν πολλά αυτοκίνητα με χαλίκι και πέρασε και το γκρετερ του δήμου σε πολλούς αγροτικούς δρόμους. Ας ψάξει στα βουνά να βρει και άλλες νεροβρασιες και ας βγάλει και άλλες φωτογραφίες. Εμείς στο μανδαλο ξέρουμε το τι έκανε η δήμαρχος για εμάς. Σίγουρα θα υπάρχουν φωνές συκοφαντίας και ζηλοφθονιας τι να κάνουμε. Όσο για αυτούς που τους κακοφαίνεται που για μια ακόμη φορά δήμαρχος είναι η Κατερίνα να ξέρουν πως θα την φαν ακόμη 20 χρόνια στην μάπα. Υπάρχει και ξύδι δεν πειράζει. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινα για μια ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.