Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το διάγγελμα Μητσοτάκη - Έκτακτο βοήθημα στους μακροχρόνια ανέργους (βίντεο)


Αυτή είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα, διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο διάγγελμα που απηύθυνε το απόγευμα της Δευτέρας, εφιστώντας την προσοχή όλων, ώστε να συνεχιστεί η πιστή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων και να αποτραπεί η μετάδοση του κορονοϊού. "Ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμη", είπε ο Πρωθυπουργός και συμπλήρωσε πως η παραμικρή επανάπαυση "μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε οδυνηρό πισωγύρισμα".

Ο Πρωθυπουργός, σημείωσε, επίσης πως η επιστροφή στην κανονική ζωή θα γίνει σταδιακά και σε φάσεις και μόνο όταν αυτό θα τεκμηριώνεται από επιστημονικά δεδομένα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως "η πανδημία υποχωρεί", προειδοποίησε όμως ότι "είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τον επόμενο χειμώνα. Και πρέπει να μας βρει έτοιμους", ενώ σημείωσε πως η επόμενη μεγάλη πρόκληση είναι η ανάταξη της οικονομίας μας.

Ανακοίνωσε επίσης την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους 400 ευρώ σε 155.000 μακροχρόνια ανέργους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Έκτακτο στους τεμπέληδες ωραία αγρότες κτηνοτρόφοι τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε σε μας τους αγρότες φτου σας.
      Δώσατε σε τραγουδιστές και στους αγρότες τίποτε ρε;

      Διαγραφή
    2. Οπου ακούτε λεφτά , τρέχετε σαν τα αδέσποτα να αρπάξετε κομμάτι !!!Ξεφτελίσατε τη αγροτιά , σαν ζητιάνοι (Ρομά) συμπεριφέρεστε!!!

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσύ είσαι υπεράνω εεε δεν θέλεις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.