Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Ξεκίνησε η καταβολή χρημάτων στους λογαριασμούς των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ


Δικαιώθηκε ο αγώνας για την απαλλαγή των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ από τα εταιρικά χρέη

" Ήταν δίκαιο, το διεκδικήσαμε,  το πετύχαμε"

Μετά την ψήφιση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της τροπολογίας για την απαλλαγή των μελών των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών από τα εταιρικά χρέη και την έκδοση της ερμηνευτικής γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους άρχισε από την Πέμπτη 23-4-2020 με εντολή της Δ.Ο.Υ. Έδεσσας, μετά την παρακράτηση της εταιρικής μερίδας των 265 ευρώ περίπου, η πίστωση των λογαριασμών των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ με τα ποσά που αντιστοιχούν σε επιστροφές ΦΠΑ, ειδικούς φόρους κατανάλωσης καυσίμων κ.λπ. 

Επίσης τα μέλη της ΟΠ ΑΘΗΝΑ έχουν πλέον τη δυνατότητα από τούδε και στο εξής να προβούν σε οποιαδήποτε μεταβίβαση κινητής ή ακίνητης περιουσίας τους εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορούν να λάβουν φορολογική ενημερότητα από τις Δ.Ο.Υ. 

Η κ. Τζάκρη μετά την εξέλιξη αυτή έκανε την εξής δήλωση: "Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στο πλευρό των μελών της ΟΠ Αθηνά και με αδιάκοπο αγώνα κατά την κυβερνητική περίοδο του Αλέξη Τσίπρα πετύχαμε την ψήφιση ρύθμισης για την απαλλαγή των μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ από τα εταιρικά χρέη. Ευτυχώς προλάβαμε και δεσμεύσαμε με τις πράξεις μας τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ που για πολλά χρόνια θωρούσε το πρόβλημα,  χωρίς καν να τολμά να το αγγίξει. Η σημερινή εξέλιξη είναι μια νίκη της Πέλλας."-


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια κα Τσακρη γιατι αυτη η υποθεση εχει φαει υποσχεσεις επιλυσης της επι
    2 τουλαχιστον προεκλογικες αναμετρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζακρη μην ξεχνάς ,τι σου έσερνε ο Σηφακας, που μας έλεγες θα τα πληρώσετε δεν γίνεται διαφορετικά. Ας είναι καλά ο σιφης και ο καραοσμαν. Καλό, ε,καλό, αλλά αυτήν ειναι the truth ,so, you've been telling lies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θυμάμαι ο σηφακας είχε γράψει πως μαζί με την κ. Τζακρη από κοινού λύθηκε το θέμα.

      Διαγραφή
  3. Osa.eftase.i.alepu.na.dis.ti.ta.ekane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θυμάσαι καλά, ο Σηφακας κατηγορούσε τις ξανθιές ,την τζακρη που θέλανε να τα πληρώσαμε όλα.Όταν ο καρασμανης κατέθεσε τα στοιχεία ότι δεν έχουμε επιβαρύνει το κράτος ούτε ένα ευρώ, τότε άρχισε να ρεταρει και άφησε τους αλγόριθμους και έψαχνε να γίνει νόμος να απαλλαγούμε.Τοτε πάλι ο Σηφακας άρχισε να κατηγορεί την τζακρη ότι τον σαμποτάρει.Αν δεν ήταν ο Καρασμανης, θα μας βάζανε να πληρώσουμε και θα ξεκατίνιαζονταν προτείνοντας ο ένας περισσότερα και άλλος λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φίλε ο Καρασμανης 400 χρόνια βουλευτής της ΝΔ γιατί δε το έλυσε και περίμενε τον Σύριζα για να το λυσει; χαχαα ρε άνθρωπε τι λες, ακούς τι λες;
      Μπερδευεσαι όχι λίγο αλλά πολύ!!!

      Διαγραφή
  5. Η Τζακρη ελεγε οτι δεν γινετσι τιποτε. Οταν το ανελαβε ο Σηφακης αρχισε να ψελιζει κι αυτη να παρει δοξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι παθών η Θεοδώρα βοήθησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.29 ,ειμαι ο 7.59 , το έζησα το θέμα από κοντά, ήμουν σε ολες τις συσκέψεις, υπάρχουν ανακοινώσεις,βίντεο , το τι λέγανε.Αν δεν κατέθετε τα στοιχεία ο καρασμανης στη Βουλή,θα μαλώνανε Τζάκρη και Σηφακας για το ποιος προτείνει τα λιγότερα. Το θέμα σε μένα ήρθε το 16 , πριν το 15 δεν υπήρχε, καμία αναφορά. Τι τον περνάς τον Σηφακας βλάκα θα την έβγαζε για κατακεραυνώνει την Τζάκρη και τον καρασμανη, πού μπορεί να είναι 400 χρόνια βουλευτής , ομως τα στοιχεία του μας απαλαξαν και ανάγκασε την παπανατσου να φέρει την προβληματική τροπολογία, πού πάλι αυτός ξεκαθάρισε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και έδωσε την τελική λύση. Το ποιός μπερδεύεται είναι καταφανεστατο,Ποιό άσχετος πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.