Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανησυχία της ΠΟΕΔΗΝ για το προσωπικό στο Νοσοκομείο Έδεσσας


Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Έδεσσας, σύμφωνα με καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, η μισή ουρολογική κλινική, χωρίς προδιαγραφές, νοσηλεύει σε ξεχωριστούς θαλάμους αλλά στον ίδιο χώρο περιστατικά  διαπιστωμένα και ύποπτα κορωνοϊού.
Παράλληλα, καταγγέλλει ότι οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να περιθάλψουν  περιστατικά μόνο με μια απλή μάσκα, χωρίς στολές, χωρίς προσωπίδες και χωρίς γυαλιά. “Φοβούνται να μπουν στους θαλάμους. Που είναι οι τόνοι υλικό  που παραλαμβάνουμε. Έλεος. Δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγή” αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ;
    ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΔΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ;
    ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ ΣΥΝΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΔΩΝΙ.
    ΛΑΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΕΣΥ ΠΗΡΕ ΤΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΏ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΉΤΑΝ ΈΝΑ ΑΠΌΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΜΟΊΡΑ ΤΟΥ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη κ αίσχος πού ειναι τα άφθονα υλικα που λέει ο κύριος Άδωνης;;Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εεεε!! Προβατα ο Αδωνις δεν τα κριβει στο σπιτι του τα υλικα!!κανει την μοιρασια δικαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Διοικητής της 3ΥΠΕ που είναι και από τον Νομό τι κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε την τρομολαγνεια μερικοί που δεν ξέρω που αποσκοπεί,,στο νοσοκομείο της Έδεσσας υπάρχει επάρκεια υλικών μασκες- ολόσωμες φόρμες-γυαλια -γάντια ,,και είναι σε επάρκεια από την πρώτη μέρα της κρισης,,το γιατί βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις και που αποσκοπούν ας μας τα πουν οι ίδιοι,,και αν κάποιοι φοβούνται να κάνουν την δουλειά τους ,,ας παραιτηθούν να μπούνε νέα παιδιά με όρεξη !!! Όταν δεν έχει κοροναιο και τους ψάχνεις και δεν υπάρχει κανείς στο κισε ειναι καλα !!εξάλλου αυτή είναι η δουλειά σας τιμήστε την !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Νοσοκομείο από την έναρξη του πολέμου με τον αόρατο εχθρό μέχρι σήμερα έχει επάρκεια υλικών και πιο συγκεκριμένα μέσων ατομικής προστασίας. Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται είναι τουλάχιστον ανακριβές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν ξέρεις καλλίτερα να μασάς παρά να γράφεις

      Διαγραφή
  8. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ , ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ !!! ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΣ ΠΟΔΟΝΑΡΙΑ !!!! ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ !!! ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ !!! ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ...ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ !!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.