Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύλος δάγκωσε ανήλικο παιδί στα Γιαννιτσά


Επίθεση από σκύλο δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 10χρονος στην πόλη των Γιαννιτσών. Ο πιτσιρικάς είχε βγει για περίπατο με συγγενικό του πρόσωπο όταν ξαφνικά το τετράποδο του συνοδού του τον δάγκωσε στο χέρι.
Μεταφέρθηκε για νοσηλεία αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. 
Ο κάτοχος του σκύλου συνελήφθη αυτεπάγγελτα από την αστυνομία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Και η κουτσή Μαρία (που έλεγε η γιαγιά μου) πήρε το λουράκι και νομίζει πως θα ανέβει η εικόνα του. Έτσι θα δούμε και άλλα αφού (πάλι όπως έλεγε η γιαγιά μου) τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους. Τι το θες το κατοικίδιο ρε άσχετε αφού δεν μπορείς να το κουμαντάρεις? Και....τόσοι άλλοι αδαείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε άσχετος γιατί είναι της μόδας από ένα σκυλί τα βαριούνται μετα απο καιρό και τα παρατάνε βάλτου τώρα ενα κάλο προστίμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάτοχος του σκύλου συνελήφθη αυτεπάγγελτα από την αστυνομία....ΤΟΥ ΑΠΓΓΕΛΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΚΤΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ : ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ; ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις Εργατικές κατοικίες παλιές και νέες στην περιοχή Ταλαμπα στα Γιαννιτσά αγέλη σκύλων κάθε ημέρα.. Ανεβαίνουν στις εισόδους κ παίρνουν τα παπούτσια κ τα χαλάκια έξω απ τις εισόδους. Κόπρανα παντού... Και εχθές επιτέθηκαν σε μια γιαγιά που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια...Η καημενη η γιαγιά τρομοκράτη θήκες... Άσε που γέννησε κ ένα αδέσποτο εδώ κ δύο μήνες κ υπάρχουν κ κουτάβια... Ας ενημερωθεί ο δήμος Πέλλας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω να τιμορισουν το παιδακι που βρεθηκε στον δρομο του σκυλου και μπηκε σε τετοιες περιπετειες το ζωο!! Για ολα εχω ικανους τους ταχα φιλοζωοους!!!Στην Εδεσσα εδιναν και 1000 ευρω για να βρεθει ρουφιανος και να προδοση καποιον που εκανε ζημεια στα σκυλια που δεν τον αφηναν να βγει απο το σπιτι του!! Δεν επικροτουμε με τιποτε τετοιες ενεργειες ....αλλα μαζεψτετα πια°

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.