Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ: Τηλεδιάσκεψη τουρισμού με τους φορείς των νομών Πέλλας και Ημαθίας


Σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σύσκεψη με την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βουλευτή Κατερίνα Νοτοπούλου και τον τομέα Τουρισμού με τους φορείς του νομών Πέλλας-Ημαθίας.

Σε αυτήν θα πάρουν μέρος η βουλευτής Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, ο Χρήστος Γιαννούλης υποψ.περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, βουλευτής και οι συντονιστές των ΝΕ Πέλλας (Πέτρος Γάγκλιου) – Ημαθίας (Τάσος Κωστόπουλος).

Στη σύσκεψη εκ μέρους των φορέων θα συμμετέχουν οι πρόεδροι ενώσεων, εκπρόσωποι φορέων τουρισμού, εναλλακτικού τουρισμού, φορέων τουρ.εκπαίδευσης και εκπρόσωποι προορισμών.

Στη σύσκεψη θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων στο τομέα του τουρισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Αυτό είναι το αμερικάνικο όνειρο από τα λιντλ!Η Νοτοπούλου διορίστηκε καθαρίστρια γιατί μόνο εκεί μπορούσε να της κάνει σύμβαση ο Μπουτάρης ώστε να προσληφθεί αμέσως και να δουλεύει στο Γραφείο Τύπου της παράταξής της.Προσελήφθη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν έκανε τίποτε και έγινε διευθύντρια. Στο Γραφείου Πρωθυπουργού επίσης δεν έκανε τίποτε και αναβαθμίστηκε σε υφυπουργό. Σταχτοπούτα της αριστεράς ή τρελό βύσμα?
    Αν συνεχίσει έτσι την καριέρα της μέχρι και Κώστας Καραμανλής μπορεί να φτάσει κάποια μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε ένα βρουτσο-voucher για την προσπάθεια σου....

      Διαγραφή
    2. Άστο φίλε μου!! ξέρω ενοχλεί αλλά ο Κούλης έπαιξε μπαλιτσα εν μέσω πανδημίας!! Τελευταία δημοσκόπηση 45% ΝΔ 20% ΣΥΡΙΖΑ. Βρουτσηδες όπως και Πολακιδες θα υπάρχουν παντα. Η γενική εικόνα και τα αποτελέσματα μετράνε!!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχα χαχαχαχα,δες με ποιους περιμένουν οι επαγγελματίες να συνομιλήσουν... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε με ποιους με τους άρπαγες θα μιλησουμε που ακόμη περιμένουμε το 800αρι;
      Ουστ δε ντρέπονται. Δώστε τα στα ΜΜΕ για λιβάνισμα.

      Διαγραφή
    2. Σας είχε καλομαθει ο Πρώτη φορά αριστερά να ζητε με επιδόματα κάρτες σίτισης και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα επαγγελματίες τεμπέληδες!!

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή σαν τι έχουν να πουν όλοι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έχουν να πουν?? Να αναλύσουν πως κατάφεραν να κάνουν ηγέτη του 50% τον Κούλη!!!Μπορεί η κα.Νοτοπουλου να τους επιμορφωσει πως να γίνουν συμβασιούχοι σε Δήμο γιατί αν κάνει ο Κούλης εκλογές τον φθινόπωρο τους βλέπω όλους εκτός Βουλης!!

      Διαγραφή
    2. Έχουν να πουν πολλά ....τα οποία δεν μπορείς να τα αντιληφθείς οπότε τι νοιάζεσε;

      Διαγραφή
    3. 8:56 είσαι μεγάλο πρόβατο καημένε σε λυπάμαι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.