Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: "Εκλέχθηκαν με fake news, κυβερνούν με fake έργα"


Θρασύτατη οικειοποίηση ήδη δημοπρατημένων έργων του Προγράμματος Φιλόδημος από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, σε τηλεσύσκεψη που είχε χθες με τον Πρωθυπουργό, τον ενημέρωσε ότι έχουν ενταχθεί ήδη στο Πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" -στο οποίο μετονόμασε το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το 2018 και μέσα σε ένα χρόνο μέχρι τον Ιούνιου του 2019 είχε εντάξει 502 έργα σε όλους τους δήμους της χώρας, συνολικού προϋπολογισμού 1,24 δις ευρώ- 20 μεγάλα έργα και 20 μικρότερα, εκ των οποίων το έργο "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ" του Δήμου Έδεσσας (ΔΕΥΑ Έδεσσας), προϋπολογισμού 394.308,94 ευρώ.
Το έργο αυτό όμως όχι μόνο έχει ενταχθεί από το 2018 στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά έχει ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ  από τις 28 Φεβρουάριου 2019, δηλαδή βρίσκεται στην φάση της υλοποίησης. 
Βάσει των ανωτέρω, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι κοινός ψεύτης,  εφόσον η ΔΕΥΑ του Δήμου Έδεσσας έχει ήδη υπογράψει δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, έχει δημοπρατήσει και έχει περάσει από προσυμβατικό έλεγχο το συγκεκριμένο έργο από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 
Η αλήθεια είναι απλή. Η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών όχι μόνο οικειοποιείται ψευδώς έργα που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος" και έχουν ήδη δημοπρατηθεί έχοντας εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, αλλά και το ίδιο το Πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ", το οποίο προηγουμένως κατασυκοφάντησε ως ανύπαρκτο και στερούμενο παντελώς πόρων. 
Μεταξύ άλλων η κ. Τζάκρη δήλωσε: «Η ΝΔ εκλέχτηκε στις 7 Ιουλίου και από τις 8 κυβερνά "καταναλώνοντας" τα έργα και τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είχε το θράσος να χειροκροτεί την δημόσια υγεία, την οποία κατέστρεψε, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανόρθωσε και η ΝΔ την παρέλαβε το 2019 ικανή να αντιμετωπίζει μεγάλα βάρη, ακόμη και αυτά της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως έχει το θράσος να κατασπαταλά, συμπεριφερόμενη ως σπάταλος κληρονόμος, τα 37 δις που άφησε στο Ταμείο η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, έτσι ακριβώς πολιτεύεται και στο θέμα των μεγάλων και μικρών έργων του Προγράμματος "Φιλόδημος", που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίξει τις υποδομές που είχαν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες, μετά από 7 χρόνια ασφυξίας των τεχνικών προγραμμάτων τους. Άλλαξαν το όνομα και κάτω από το επώνυμο ενός ακέραιου πολιτικού, όπως ο Αντώνης Τρίτσης, επιχειρούν να συγκαλύψουν μια ακόμη μεγάλη κλοπή πολιτικού έργου. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Σε λίγα χρόνια, είναι βέβαιο ότι θα θεσμοθετηθεί η 7η Ιουλίου ως ημέρα μνήμης της παραπλάνησης του ελληνικού λαού». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. ΥΠΟΜΟΝΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΔΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 60 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΈΨΕΤΕ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια 4 χρόνια κακομοίρη θα λακισουν. Το φθινόπωρο εκλογές.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ..! ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΣ ..!

      Διαγραφή
  2. Ενώ τα φουγάρα που άναψες εσύ όλα ήταν αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας ονειρεύεται ότι θέλει,άλλοι 60%,άλλοι να βολευτούν. Μην αγχώνεστε όλοι θα πάρετε. Αφού δεν χορτασαμε κοροϊδία τόσα και τόσα χρόνια καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρενέργειες του ντεκαπαζ στον εγκέφαλο!!! Σύγχυση πανικός απώλεια μνήμης!!Το εκαψες Ντορκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλά τα λέει η Ντορκα έτσι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά πολύ καλά τα λέει φίλε αν οι χουντατσιδες δεν συμφωνούν ξέρουμε όλοι γιατί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους αυτή την Θεοδώρα θέλουμε. Αντε μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τζάκρη πιστή στις αρχές της.δεν ψήφισε μνημόνια δεν άλλαξε κόμμα θεμελίωσε την βιομηχανική Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με fake news ,και με την προπαγάνδα των συλλαλητηριων για την "κακή' συμφωνία των Πρεσπων , βγήκε η ΝΔ, μετά διεγραψε τα σκανδαλα του ναρκοεμπορα-νονού, το σκανδαλο Νοβαρτις κλπ. Εσεις οι Δεξιοί την Ανάσταση μην ξεχάσετε να ανάψετε και μία λαμπάδα για τον Αλέξη, διοτι τα 37 δισ που αφησε μαξιλαρι θα χρειαστουν τώρα για την κρίση του κορονωιού! Διοτι τελικά δεν μπορείτε ακόμα να το χωνέψετε ότι , τις εκκλησίες για το Πάσχα δεν μας τις έκλεισε ο "άθεος" Τσίπρας, αλλα η Μασώνοι, οι Αντιχριστοι εντολοδεκτες του Σιωνιστικού κατεστημένου , τους οποίους υπηρετεί η Δεξιά σας κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο τυχερός είμαι που πιστεύω τα εντελώς αντίθετα από σένα! Ευτυχώς που δεν σε γνωρίζω.

      Διαγραφή
    2. τώρα εσυ ψηφίζεις ε?? Δεν υπάρχει σωτηρία!!!Καραντίνα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!

      Διαγραφή
    3. 2:12 ή είσαι και πολύ ντουβάρι η εθελοτυφλείς.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.