Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντυπωσιακή άνοδος της εφημερίδας karatzova.com στην παγκόσμια κατάταξη ιστοσελίδων


Μεγάλη άνοδο της τάξης του 25% κατέγραψε κατά το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2020 η κορυφαία εφημερίδα της Πέλλας karatzova.com στην παγκόσμια κατάταξη ιστοσελίδων σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας μετρήσεων alexa.com 


Η εφημερίδα που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009, παρά την εμφάνιση αρκετών ανταγωνιστών, έχει προσελκύσει το απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Πέλλας και ευρύτερα της Κ. Μακεδονίας με σύμμαχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση  για κάθε σημαντικό γεγονός της περιοχής.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τον περασμένο Μάρτιο οι χρήστες σελίδας ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 168.000, νούμερο  μεγαλύτερο ακόμη και από το συνολικό πληθυσμό της περιφερειακής ενότητας όπου κυρίως απευθύνεται, κατατάσσοντας την εφημερίδα στην 776η πανελλαδικά.

Οι θέσεις που καταλαμβάνουν πανελλαδικά οι πέντε πρώτες εφημερίδες με έδρα την Πέλλα: 
1. karatzova.com   776 
2.......................... 1.763 
3.......................... 2.098 
4.......................... 2.919 
5.......................... 3.192



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Η ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΠΆΝΤΑ ΑΝΤΑΜΕΊΒΕΤΑΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικο είστε παντα πρώτη στην ενημερωση. ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο καλή δουλειά χωρίς πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις αν κόβετε και την ενοχλητική β Τζάκρη θα είσασταν πολύ πιο μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός έχει καταντήσει σαν της μύγες το καλοκαίρι που μπαίνουν στα μάτια

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
      ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
      ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝ ΤΙΣ ΔΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  4. Πιστεύω ότι σημαντικό μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται στο ότι εδώ υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Όσα σχόλια έχω στείλει εδώ δημοσιεύτηκαν, σε αντίθεση με την τακτική άλλων ιστολογίων όπου λογοκρίνεται ό,τι δεν αρέσει στο διαχειριστή, ακόμα κι αν είναι σύμφωνο με τους κανόνες. Αυτό σίγουρα το βλέπουν κι άλλοι αναγνώστες. Μόνο ένα ακόμα ιστολόγιο ξεχωρίζει για την ελευθερία έκφρασης αλλά δυστυχώς μεροληπτεί πολιτικά.

    Συγχαρητήρια λοιπόν για την επιτυχία σας και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια επιβραβεύεται η δουλειά ηθκών ανθρώπων. Συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη στους δηοσιογράφους. Έχετε μείνει μακριά από βρώμικα παιγνίδια και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι!Πάντα με νηφαλιότητα και ψυχραιμία αποτυπώνετε την επικαιρότητα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο η άλλη ηλ. εφημερίδα το μόνο που κάνει είναι να κάνει αντιπολίτευση τον μπατση άνευ λογου και αιτίας..εσείς είστε αντικειμενική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.