Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία από τις 12 το βράδυ


Μπορεί το SMS στο 13033 για την μετακίνηση να καταργείται από σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου, αντικαθίστανται, όμως, κατά κάποιον τρόπο από συστάσεις.
Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από τους υπουργούς την περασμένη Τρίτη, θα υπάρχει χρονικός περιορισμός καθώς στις κυβερνητικές ανακοινώσεις αναφέρεται ρητά: «Αυστηρή σύσταση για περιορισμένη κυκλοφορία σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους από τις 12 πμ έως τις 6 πμ».
Όπως τόνισε για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινότητα που ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα, συνεχίζει να διαδραματίζει η υπευθυνότητα, «γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε το επόμενο βήμα, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο ό,τι πετύχαμε μέχρι σήμερα».
Κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, να τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής και να είναι υπεύθυνοι. «Είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουμε ασφαλής», είπε τονίζοντας ότι «τη Δευτέρα περνάμε σε δεύτερη φάση με τον αόρατο εχθρό πάντα παρόντα. Δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό, και η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και παραμένουμε σε εγρήγορση και επιφυλακή».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΖΉΤΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.τωρα να μας πουν τι θελουν να περνουν τα βραδια που δεν πρεπει να βλεπουν οι πολιτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, το μόνο που ονειρευόμουν στην ζωή ήταν μια δεύτερη χούντα, δεν περίμενα ΠΟΤΈ πως την μαύρη αυτή εποχή της χούντας θα την ζούσα στα 30μου εν έτη 2020. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνεις που ντρέπεσαι. Γι αυτά που σκέφτεσαι και γράφεις όμως

      Διαγραφή
  3. Ειλικρινά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί αυτή η σύσταση; πού βοηθά αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουθενά δεν βοηθά είμαστε υπό την κατοχή ορισμένων με αποθυμενα κατάλοιπα.

      Διαγραφή
  4. Κάνα ομόλογο του σωρρα που θα βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όλοι είστε για τα μπάζα όλοι οι ψεκασμένοι είναι εδώ όταν σας λέω οπαδούς του σωρρα έχω δίκιο!!! ''Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους ηλικίας άνω των 65 ετών, ούτε για την κυκλοφορία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κάνοντας λόγο για fake news ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χλαπατα ότι διαβάζετε δεν είναι Και αλήθεια! η εξυπνάδα είναι να ξεχωρίζεις τις μ@λακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΟΥΓΚ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΉΜΑΤΑ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.