Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επανέναρξη ΔΙΕΚ Έδεσσας τη Δευτέρα 18 Μαΐου


Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 στις 14:30, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής και ακολουθώντας απόλυτα τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. που επισυνάπτονται. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το Εξάμηνο στις 30/6/2020 η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης εξέδωσε οδηγίες τις οποίες σας παραθέτουμε αυτούσιες στο επισυναπτόμενο αρχείο. Τα σημεία που χρήζουν προσοχής είναι:

1. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας ορίζεται σε 35΄ λεπτά.

2. Τα εργαστηριακά μαθήματα δύνανται να πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της επίδειξης από τον εκπαιδευτή προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η επαφή των καταρτιζόμενων με κοινόχρηστο εξοπλισμό, υλικά, πάγκους εργασίας και επιφάνειες των εργαστηριακών χώρων.

3. Σε περίπτωση καταρτιζόμενων που ανήκουν σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 (τελευταία σελίδα του επισυναπτόμενου αρχείου) ή έρχονται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί, είναι δυνατή η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση των καταρτιζόμενων. Στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΙΕΚ Έδεσσας (eclass) θα γίνεται ανάρτηση του εκπαιδευτικού υλικού από τους εκπαιδευτές, το οποίο θα αναρτάται για το κάθε μάθημα ειδικότητας προς μελέτη από τους καταρτιζόμενους που δε θα μπορούν να παραβρεθούν στο μάθημα.

Παρακαλούνται όσοι καταρτιζόμενοι εμπίπτουν στην παραπάνω περίπτωση να στείλουν άμεσα Υπεύθυνη Δήλωση στα email του ΙΕΚ ώστε μην προσέλθουν τη Δευτέρα στο ΙΕΚ:
giekedes@sch.gr
info@iekedessas.gr

4. Οι εξετάσεις Προόδου αλλά και οι Τελικές Εξετάσεις θα γίνουν ΜΟΝΟ με την εκπόνηση γραπτών εργασιών που θα δοθούν στους
καταρτιζόμενους από τους εκπαιδευτές

5. Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβάλλονται στις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιείται και επανεκκινεί στις 18 Μαΐου 2020.

6. Στους χώρους των Ι.Ε.Κ. θα υπάρχουν αντισηπτικά και θα γίνεται φυσικός αερισμός των χώρων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και υγεία.

Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.