Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Μάη


Το ΥΠΑΙΘ εξακολουθεί να αδιαφορεί για τις προτάσεις της ΟΛΜΕ και των ΕΛΜΕ, τόσο όσον αφορά στο κατατεθέν αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο όσο και στα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των σχολείων και τους όρους και προϋποθέσεις για την ασφαλή λειτουργία τους για μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και τις οικογένειές τους. Εξακολουθεί να μην παίρνει κανένα μέτρο προκειμένου να  ικανοποιηθούν τα αιτήματα υγειονομικής προστασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο υπόμνημα της ΟΛΜΕ (30.4.20) και από δεκάδες ΕΛΜΕ και ταυτόχρονα καλεί τους εκπαιδευτικούς, με οδηγία που εστάλη Σάββατο βράδυ, να παρουσιαστούν στα σχολεία τους στις 6 Μαΐου, παρότι η σχετική ΚΥΑ αναφέρει ρητά ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου.  
Στην 3ωρη Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΟΛΜΕ για την Τετάρτη 6 Μαΐου για τις 3 πρώτες ώρες του ημερήσιου και του εσπερινού ωραρίου, το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΟΛΜΕ αποφασίζει συμπληρωματική 3ωρη Στάση Εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του ημερήσιου και του εσπερινού ωραρίου, ως πρώτο βήμα αντίδρασης τόσο για το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουμε επισημάνει,  όσο και για το κατατεθέν αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.
Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν υλοποιούμε την προφορική εντολή περί ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!
Θα μας βρει μπροστά της!
      Για το Δ.Σ

Η Αντιπρόεδρος     Ο Γ. Γραμματέας
Σεμερτζίδου Δέσποινα           Τραπεζανίδης Γιώργος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τώρα, εσείς νομίζετε ότι θα σας χειροκροτησουμε; Νομίζετε ότι οι γονείς και η κοινωνία είναι μαζί σας; ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στάση εργασίας; πλάκα μας κάνετε; που ζείτε; όλη η κοινωνία είμαστε απέναντι σας..μαζέψτε τους συναδέλφους σας (τους διορισμένους) που κάνουν φροντιστήρια.. την επόμενη φορά θα βγούμε με ονόματα και διευθύνσεις.. ΜΑΖΕΨΤΕ τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατήγγειλε τους επώνυμα βρε κότα λυράτη , κάθεσαι και γράφεις όλη μέρα για τους καθηγητές αργόσχολε.

      Διαγραφή
    2. μην ζορίζεσαι..εκανα γραπτη καταγγελια στην Εισαγγελια με κοινοποιηση στον διευθυντή δευτεροβαθμιας

      Διαγραφή
    3. άντε να περιμένουμε.

      Διαγραφή
  3. Απεργία την ώρα που έχουν να πατήσουν σε τάξη 2 μήνες.
    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.