Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παναγίτσα: Φωτιά στον ξενώνα που πρόκειται να φιλοξενήσει μετανάστες


Αναταραχή επικράτησε χθες το βράδυ στην κοινότητα Παναγίτσα του δήμου Έδεσσας όταν κάτοικοι του χωριού αντέδρασαν έντονα στο άκουσμα της πληροφορίας ότι ενδέχεται η έλευση 50 - 60 μεταναστών σε ξενώνα της κοινότητας. 
Μερίδα κατοίκων του χωριού καλούσαν τους συγχωριανούς τους να αντιδράσουν μαζικά ώστε να καταστεί αδύνατη η άφιξη και εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή τους.
Στο πλαίσιο των αντιδράσεων των κατοίκων προκλήθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης στον ξενώνα που πρόκειται να φιλοξενήσει τους μετανάστες. Συγκεκριμένα "άρπαξε" φωτιά το πατάκι της εισόδου του ξενοδοχείου, η οποία ευτυχώς δεν επεκτάθηκε καθώς κατασβέστηκε αμέσως από τον ιδιοκτήτη του και έτσι δεν χρειάσθηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Για το συμβάν διεξάγουν έρευνα οι αστυνομικές αρχές, στις οποίες καταθέτει ο ιδιοκτήτης του ξενώνα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ποιος παίρνει την ευθύνη για όλους αυτούς που θέλουν να φέρουν ότι δεν θα ενοχλήσουν κανέναν κάτοικο ότι δεν θα κάνουν παράνομες πράξεις ποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μητσοτάκης και οι άρχοντες της περιοχής ποιος άλλος

      Διαγραφή
    2. Περιμένεις μήπως να αναλάβει κάποιος την ευθύνη και ενυπόγραφα;
      Το πολύ πολύ να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη και καθαρίσανε.
      Αν δεν αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε οργανωμένο σχέδιο ισλαμοεποικισμού της χώρας, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε ή να περιμένουμε τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Ο δήμαρχος και καλά δεν γνώριζε. Όπως δεν γνώριζε ότι δεν θα κάνει τίποτα το κόμμα του για το όνομα της Μακεδονίας. Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε Γιάννου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο κόμμα του ρε φίλε πασοκος είναι ο άνθρωπος και βαθύ ΠΑΣΟΚ και καλά κάνει μιας και το ΠΑΣΟΚ τον έβαλε στην δουλειά Για ρωτήστε να μάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί με τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκτος απο ταχα οργισμενες αντιδρασεις ο Γιαννου τι τηρησε απο τις δηλωσεις του;Οι περισοτεροι ειναι χαμηλοτερου επιπεδου απο αυτον και τον πιστεψαν και οι αλλοι καναν πως τον πιστευουν γιατι ηταν χρυσαυγιτες.Καλη διασκεδαση παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ερε γλέντια ο Γιάννου εκεί πήρε 60% και ο Μητσοτάκης 65% ... Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Πναγίτσα κατοικούν πρόσφυγες αν δεν απατώμαι από την ανταλλαγή του 1922? Ωραία λοιπόν....έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να ξεχαστεί το τι άσχημα είναι να είσαι πρόσφυγας? αυτά παθαίνουν όσοι έχουν κοντή μνήμη και καθόλου ανθρωπιά. Ελληνάρες!!!! Μόνο για συλλαλητήρια είστε. Τώρα που στρογγυλοκάθεστε...ωραία είναι έ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .. φίλε οι κάτοικοι της Παναγίτσας είναι πρόσφυγες του Πόντου.. ήρθαν εδώ γιατί δεν ήθελαν ν αλλάξουν θρησκεία γλώσσα και πατρίδα.. άφησαν εκεί ότι είχαν..περιουσιες κλπ..κι έφεραν μαζί τους με τα λίγα που μπορούσαν να πάρουν και την εικόνα της Παναγίας..κι έτσι πήρε τ όνομα το χωριό κι έχτισαν οι γονείς και οι παππούδες μας την εκκλησία μας..δηλ Έλληνες που ήρθαν στην Ελλάδα κι όχι Πακιστανοί Αφγανοί Μαροκινοι και ότι άλλο θέλεις.. εμείς δεν τους θέλουμε το κατάλαβαν όλοι.. άλλου μπορεί να τους θέλουν παντού όμως οι κατοικοι διαμαρτυρονται σ όλη την επικράτεια..για τα συλλαλητήρια που λες..να μήν ξεχνάς.."..ο φόβος φιλάει τα έρμα.."να ξέρεις πάντως οτιεμείς ήρθαμε για να μείνουμε.. κάτι μάγκες σαν εσένα που κάνεις και σχόλειο για την Παναγίτσα..με το πρώτο μπαμ θα πιάσεις...τα βόρεια..

      Διαγραφή
  8. Στην κερασιά εδεσσασ φιλοξενούνται μετανάστες και είναι όλα μια χαρά μάλιστα άκουσα ότι απασχολούνται και σε αγροτικές εργασίες κάποιοι.εκει ο Γιάννου γιατί δεν ύψωσε την φωνή του δεν αντέδρασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς ο 11.16 όταν θα σε βιάζουν την γυναίκα και τα παιδιά σου ,όταν η Μπουργκάς θα σε κάνει δούλο,και όταν θα σε πάρουν πατρίδα και πίστη θέλω να σε δω ,αλλά να ξέρω ποιος είσαι να σε φτύσω αλλά και το σάλιο μου πεταμένο θα πάει,αλλά κάτι σαν και σένα και που άλλη πούλησαν και πουλάν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,αλητες που είναι αυτοί πρόσφυγες οι λαθρες που σε κοιτάνε με μισό μάτι,ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΗΝ ΑΦΉΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτελους ξυπνησαν οι παναγιτσιωτες!καιρος ητανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.