Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρηματοδότηση της μελέτης για δεύτερη σύνδεση του Ν. Πέλλας με την Εγνατία Οδό ζήτησε ο Σταμενίτης


Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (19.05.2020) ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, με βασικό θέμα συζήτησης τη δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό και από την περιοχή των Γιαννιτσών. 

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο Βουλευτής Πέλλας, κατέθεσε σήμερα εκ νέου το αίτημα για τη χρηματοδότηση της μελέτης του νέου δρόμου Γιαννιτσά – Νησέλι (κόμβος Αλεξάνδρειας). 

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής παρουσίασε και πάλι τους λόγους που επιτάσσουν τη νέα χάραξη ώστε να πραγματοποιηθεί και δεύτερη σύνδεση του Νομού Πέλλας από την περιοχή των Γιαννιτσών, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών. 

Παράλληλα, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία του έργου που αφορά στο τμήμα Βέροια – Νάουσα – Σκύδρα, που αποτελεί την πρώτη σύνδεση του Νομού Πέλλας με την Εγνατία, ζητώντας την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Καραγιάννης διαβεβαίωσε το Βουλευτή ότι η Γενική Γραμματεία Υποδομών, σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου, θα προχωρήσει στη δέσμευση του απαιτούμενου κονδυλίου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το αρχικό στάδιο της μελέτης του νέου δρόμου, δίνοντας ουσιαστικά το πράσινο φως για τα πρώτα βήματα ενός μεγάλου και αναγκαίου έργου υποδομής για το Νομό Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω το σκεπτικό των βουλευτών μας.Αν ζούσαμε σε μία χώρα σοβαρή και έβλεπα αυτό τον οίστρο μελετών για τη κατασκευή σοβαρών υποδομών θα έλεγα μπράβο.Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Πέλλα που δεν έχει ούτε ένα χιλιόμετρο αυτοκινητοδρόμου ή έστω οδού ταχείας κυκλοφορίας,καμία σύνδεση με τη Παθε-εγνατία,πως είναι δυνατόν να συζητάς για δεύτερη έξοδο,όταν δεν έχεις έστω μία.Αν γίνει ποτέ αυτός ο δρόμος θα βοηθήσει δε λέω αλλά καλύτερα συγκεντρωθείτε στις παρακάμψεις να τελειώνουν που έχουν γίνει το ''μετρό Θεσσαλονίκης της Πέλλας'' και μετά από χρόνια το ξανασυζητάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρώτη έγινε εγώ γιατί δεν το ξέρω από που περνάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ :1,31, καλά τα αναφέρεις, αλλά δεν έχεις καταλάβει το σαράκι και την κατάρα αυτού του τόπου ,είναι, ότι δεν συντάσσονται οι βουλευτές στο κοινό στόχο που είναι η κατασκευή του δρόμου Χαλκηδόνας Γιαννιτσά Έδεσσα.Ενώ ξέρει ότι δεν υπάρχουν χρήματα και κινδυνεύει ο δρόμος αυτός να μείνη αμανατι ,αυτός επιμένει στον Αλεξάνδρειας.Ο λόγος είναι επειδή το έχει πάρει επάνω του ο καρασμανης ,αυτός πάει αντίθετα. Έχω μια κρυφή ελπίδα επειδή αυτή την φορά είναι αντιπεριφερειάρχης ο Τζαμτζης και με δεδομένο ότι είχε ασχοληθεί ως βουλευτής,μπας και το καταφέρουν μαζί με τον Καρασμανη. Αλλιώς τα τρένα θα περνούν και θα χάνονται, σαν το φάντασμα του τρένου της καρατζοβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό.Το κύριο για μένα πρόβλημα είναι ότι οι βουλευτές δε παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη Κεντρική Πολιτική Σκηνή,δεν έχουμε κάποιον αυτή τη στιγμή υπουργό υφυπουργό να επηρεάσει περισσότερο προς το συμφέρον μας τις εξελίξεις.Θα μου πεις και που είχαμε κάποτε άλλαξε κάτι,μάλλον όχι...
      Η ελπίδα μου εμένα είναι ότι η πλειοψηφία των βουλευτών-περιφέρειας είναι από το ίδιο κόμμα,αλλά όπως σωστά αναφέρεις παρατηρείται αυτό το εγώ θα κάνω εκείνο για να τη μπω στον άλλον άλλα πιο πολύ να πουλήσω εντυπώσεις στο κόσμο παρά έργα.
      Ο δρόμος για τον κόμβο Νησελίου,κάθε άλλο παρά εκτός λογικής είναι,για μένα προσωπικά αν υπήρχαν παρακάμψεις ολοκληρωμένες,το έργο που θα διεκδικούσα σαν πόλη των Γιαννιτσών πέρα του τρένου που είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει(η μοναδική πόλη στη Β.Ελλάδα που δεν έχει σιδηρόδρομο,όντας και δίπλα στη Θεσσαλονίκη,πραγματικά ανήκουστο)θα ήταν αυτό.Από τη στιγμή όμως που δεν έχεις καν τις παρακάμψεις και έναν δρόμο της προκοπής προς τη Θεσσαλονίκη,τι να τη κάνω τη κάθετη στην Εγνατία?
      Για αυτό αυτές τις ανακοινώσεις,πιο πολύ σαν πώληση εντυπώσεων τις εκλαμβάνω παρά σαν κάτι ουσιώδες...

      Διαγραφή
  4. Δύσκολες εποχες λένε, οι συγκυρίες είναι κακές. Θυμιζω οτι την δεκαετία του 50 πολιτες και αγροτες επαιρναν πρωτοβουλιες και ελυσαν προβληματα του νομου καθως και αγροτικα θεματα με καθοδο στην Αθηνα και συναντηση με υπουργους και τον Καραμανλη. Συχνα περναν απ το χερι και κανενα βουλευτη. Αυτο που δεν υπαρχει σημερα ειναι αγαπη και οραμα για τον τοπο μας. Το βουλευτιλικι δεν ειναι θεση εργασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.