Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράδοση υγειονομικού υλικού από τον Καράογλου Αστυνομικούς της Πέλλας (φωτο)



Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου προς παράδοση υγειονομικού υλικού για τις Υπηρεσίες των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Ν.Πέλλας. Τον κ.Υφυπουργό υποδέχτηκαν ο κ. Γενικός Π.Α.Δ.Κ.Μακεδονίας Ταξίαρχος Ασημάκης Χριστοδουλίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας Αστυνομικός Διευθυντής Περδικάτσης Πέτρος. 
Ακολούθησε ενημέρωση από τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας για την κρατούσα κατάσταση στο Νομό με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και παρελήφθη το υγειονομικό υλικό, προς αποστολή στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Πέλλας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τώρα που τις μασκες τις πουλάνε και τα περίπτερα σκέφτηκε ο άλλος να φέρει 500 στους αστυνομικούς!!! Τώρα τους σκέφτηκε τους ανθρώπους όταν είχαν το ζόρι έπρεπε. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.