Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Διαβούλευση... εκ των υστέρων για τις πεζοδρομήσεις στην Αριδαία! (βίντεο)


Ύστερα από τις αντιδράσεις πολιτών και εκπροσώπων φορέων για τις πεζοδρομήσεις στην πόλη της Αριδαίας, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης "σύρθηκε" να συζητήσει το θέμα και προσκάλεσε επαγγελματίες για να ακούσει την άποψή τους και να διαβουλευθεί μαζί τους. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, χωρίς την παρουσία πολλών επαγγελματιών, αφού -όπως λένε- δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα. 
Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος υπερασπίσθηκε τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη, σημειώνοντας: "Στόχος είναι το καλό των πολιτών και των επαγγελματιών. Δημιουργούμε θέσεις πάρκινγκ στο Διοικητήριο, στο Δημαρχείο και στην πλατεία του ΙΚΑ. Δημιουργούμε για πρώτη φορά πάρκινγκ στα δίκυκλα". 
Ορισμένοι επαγγελματίες από την πλευρά τους τάχθηκαν κατά των πεζοδρομήσεων κάτι που, όπως επεσήμαναν, έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν με αρνητικά όμως αποτελέσματα.






  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.