Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρέμβαση της αστυνομίας λόγω συνωστισμού έξω από γνωστά μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης (Βίντεο)


Παρέμβαση της αστυνομίας λόγω συνωστισμού έξω από γνωστά μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης. Στα μπαρ τα οποία λειτουργούν ως take away βρέθηκαν δεκάδες νέοι πίνοντας αλκοολούχα ποτά έξω από αυτά. Οι νεαροί απολάμβαναν το ποτό τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση για συνθήκες συγχρωτισμού. 
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις και το πλήθος άρχισε να διαλύεται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν περιπολίες στο κέντρο της πόλης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συγχρωτισμός και σε άλλα μπαρ του κέντρου.

Πηγή: taifer
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καρατζοβα εχθες στην εδεσσα Ρομά απο την Λάρισα ζητιανευαν στα μαγαζιά απο την ωρα που δεν επιτρέπεται η μετακίνησή πως εφτασαν στην εδεσσα ανενόχλητοι, και μαλιστα απο Λάρισα που υπήρχαν 35 κρουσματα στο καταυλισμο τους σε παρακαλω βάλτο σαν ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Ομόνοια συνοστησμο είχε χθες στην εκδήλωση Μπακογιάννη αλλά εκεί αστυνομία δεν πήγε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.