Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις ΓΕΛ Αριδαίας


Ανακοινώσεις που αφορούν όλες τις τάξεις: 1) Καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες όσων μαθητών/-τριών του σχολείου ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή συγκατοικούν στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον τους με άτομα που ανήκουν σε αυτήν να προσέλθουν στο σχολείο για να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τη μη δυνατότητα προσέλευσης στο χώρο του σχολείου για τη συμμετοχή στα μαθήματα.
2) Καλούνται οι μαθητές/-τριες και οι απόφοιτοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις να προσέλθουν στο σχολείο αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων προσώπων προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αίτηση συμμετοχής σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας (μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανάρτηση).
3) Σχετικά με τα μαθήματα της επόμενης εβδομάδας της Γ Λυκείου σας ενημερώνουμε ότι ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει με βάση τα τμήματα της κατεύθυνσης σε δύο ομάδες Α και Β. Την πρώτη εβδομάδα (11/5-11/5) και ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα προσέλθει η ομάδα Α και τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη η ομάδα Β. Ο χωρισμός των μαθητών/-τριών θα γίνει αλφαβητικά και ως εξής:
Α ομάδα
Γθετ1(Α): από Αμπάρη ως και Καγλάτης
Γθετ2(Α): από Μποτσφάρη ως και Ρίζος
Γανθρ.1(Α): από Αληζώτη ως και Ιγνατίδου
Γανθρ.2(Α): από Μέλκου ως και Παπαχρήστου
Γυγείας (Α): από Αδραμάνη ως και Πορτοκάλη
Γοπ1(Α): Βάτσης ως και Καραδάκη
Γοπ2(Α): Μπάνος ως και Σμήνας
Β ομάδα
Γθετ1(Β): από Καραπουλουτίδης ως και Μπόνου
Γθετ2(Β): από Σαμαρά ως και Τσολάκη
Γανθρ.1(Β): από Κιοσέ ως και Μελίσση
Γανθρ.2(Β): από Πάσχου ως και Τριγκάκη
Γυγείας (Β): από Σαμαρά ως και Χορόζογλου
Γοπ1(Β):Καραμαριά ως και Μπαγκής
Γοπ2(Β): από Σούσουλας ως και Χρυσίδου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.