Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών


Έως 29 Μαΐου οι αιτήσεις για την Εισαγωγή μαθητών στην Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Ενημερώνουμε το κοινό της περιοχής μας πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στην Α’ τάξη του Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών για το σχολικό έτος 2020-2021, ορίζεται από Δευτέρα 4 έως Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Οι απόφοιτοι δημοτικού εισάγονται στο Μουσικό Σχολείο ύστερα από διαδικασία επι-λογής, που θα διενεργηθεί από πενταμελή επιτροπή οριζόμενη από το Υπουργείο Παιδεί-ας. Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο.

Για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Γυμνασίου, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις μουσικής, παρά μόνο μουσική αντίληψη. Η διαδικασία επιλογής έχει στόχο να διε-ρευνήσει την ευαισθησία και την κλίση τους προς τη μουσική. Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι, είναι: «Ρυθμός», «Ακουστική Ικανότητα», «Φωνητική Ικανότητα», «Διάκριση Ηχοχρωμάτων» και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (Ευρωπαϊκό ή Παραδοσιακό), σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής.

Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γο-νείς- κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο mail@gym-mous-giann.pel.sch.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης καθώς και για να ενημερωθούν αναλυτικά για τη διαδικασία επιλογής οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο Γιαννι-τσών. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2382028999 και 6936626194.


Η Διευθύντρια
Πισμίση Ελένη


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.