Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας: Έξω οι φασίστες από την Πέλλα - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Για ακόμη μια φορά η περιοχή μας έρχεται στο προσκήνιο με αρνητικό τρόπο, για την εγκληματική  δράση φασιστικών ομάδων με την εκδίωξη προσφύγων και μεταναστών από ξενοδοχείο στην Παναγίτσα.  Έκαψαν το ξενοδοχείο, τραμπούκισαν και χτύπησαν κόσμο, διέσπειραν το απύθμενο ρατσιστικό μένος και την μισαλλοδοξία τους. 
Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο που συμβαίνουν όλα αυτά συνεχόμενα στην περιοχή της Πέλλας. Δεξιοί Δήμαρχοι και άλλοι Τοπικοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης παρέχουν απόλυτη κάλυψη σε φασιστικές ομάδες και προαναγγέλλουν τις «αυθόρμητες» αντιδράσεις «κατοίκων». Οι φασίστες, που ως γνωστό αποτελούν το μακρύ χέρι του συστήματος και της εξουσίας, παίρνουν απ’ ευθείας και έγκαιρα  πληροφορίες είτε από το αρμόδιο Υπουργείο είτε από την τοπική αστυνομία, οργανώνουν τη μεταφορά τραμπούκων από όλη την Βόρεια Ελλάδα και φτάνουν με την απόλυτη κάλυψη τοπικών Αρχών και Αστυνομίας να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Καμιά δυνατότητα δεν θα είχαν οι φασίστες να δρουν ανενόχλητοι αν δεν είχαν τις πληροφορίες, την πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης, των τοπικών Δημάρχων, καθώς φυσικά και τη σιγουριά ότι η αστυνομία θα τους παρακολουθεί άπραγη και τελικά θα μένουν ατιμώρητοι ό,τι κι αν κάνουν. Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι φασίστες. Τσιράκια και γλύφτες της εξουσίας, που κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Τη δουλειά δηλαδή που θα επιθυμούσαν να την κάνουν φανερά τα δεξιά αφεντικά τους, αλλά κρατάνε τα προσχήματα φορώντας γραβάτες και αφού ολοκληρωθεί η φασιστική δράση, βγάζουν για ξεκάρφωμα και μια ανακοίνωση καταδίκης της βίας «απ’ όπου κι αν προέρχεται»... Όλοι αυτοί οι γνωστοί περιφερόμενοι ακροδεξιοί τραμπούκοι έχουν βέβαια και την απαραίτητη ντόπια και πανελλαδικής εμβέλειας δημοσιογραφική κάλυψη, δίνοντάς τους επιπλέον ασυλία και παρουσιάζοντάς τους ως «πολίτες της Πέλλας».
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι την ίδια στιγμή που η επίθεση στο λαό και στη νεολαία ενόψει νέας κρίσης του καπιταλισμού, με αφορμή την πανδημία, εντείνεται, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους παγκόσμια, την ίδια στιγμή που δημοκρατικές ελευθερίες και εργασιακά δικαιώματα καταπατούνται, το αστικό κράτος όχι μόνο ανέχεται, αλλά ενεργοποιεί και στηρίζει ανοιχτά φασιστικές ομάδες για να σπείρει τη διχόνοια και να αποπροσανατολίσει το λαό για το ποιος είναι ο πραγματικός αίτιος της φτώχειας και της εκμετάλλευσης
Καλούμε το λαό της Πέλλας, να μην τσιμπήσει στη ρατσιστική και ξενοφοβική υστερία και να μην φοβηθεί τους ακροδεξιούς τραμπούκους. Να μην επιτρέψουμε σε καμιά φασιστική φωνή, σε κανένα κάλεσμα μίσους να βρει ανταπόκριση μέσα στην κοινωνία! Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι ταξικά μας αδέρφια και θα είμαστε πάντα δίπλα τους στην πάλη για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στην πάλη για αξιοπρεπή στέγη, ψωμί, δουλειά, κοινωνική ασφάλιση, μόρφωση, για το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησής τους στις χώρες επιθυμίας τους.
Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής για την απροκάλυπτη κάλυψη στους φασίστες. Ο τρόμος δε θα περάσει! Το εργατικό λαϊκό κίνημα θα δώσει άμεσα την απάντησή του στους δρόμους, στα σωματεία και στις γειτονιές, ώστε η ρητορική του μίσους απέναντι στους κολασμένους αυτού του πλανήτη, η ξενοφοβία, ο ρατσισμός και ο φασισμός να ηττηθούν οριστικά.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΛΛΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΙ@ΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρα να φύγετε εσείς απο την Πέλλα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ,αφού εσείς είστε οι φασίστες ,κόκκινος φασισμός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον εσείς μην μιλάτε για φασισμό είστε η καλύτερη εκπρόσωποι του φασισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ξύλινη γλώσσα είναι αυτή και πόσο μίσος κρύβει! Αν αυτή η επιθετικοτητ, ο φανατισμός και η εγωπαθεια του συντάκτη του κειμένου δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι; Ελεος πια, κυρηκες της αδελφοσυνης των εργατών... Μου φαίνεται πως είστε κακομαθημένα πλούσια παιδάκια με αριστερή φρασεολογια. Κάτι ακραίοι είναι το άλλοθι της ύπαρξής σας. Και τι θα κάνατε αν δεν υπήρχαν αυτοί; Εμπρός, λοιπόν, αδελφωμενοι μαζί τους στον κοινό σας αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα ακραία φαντάζει η αλήθεια όσων αναφέρονται στο κείμενο και όχι οι βανδαλισμοί. Εντάξει το καταλάβαμε.

      Διαγραφή
    2. Ε μην μιλάει και η δήθεν αριστερα για βανδαλισμούς έλεος

      Διαγραφή
  5. ΟΙ αριστεροί φασίστες κράζουν τους δεξιούς φασίστες! τι ωραία θα ηταν αν μαζεύαμε όλους αυτούς δεξιούς και αριστερούς φασίστες και τους βάζαμε σε ένα ερημονήσι και πηγαίναμε μετά απο ενα χρόνο να τους μαζέψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάστε πρώτα τί είναι ο φασισμός και μετά να μιλάτε για την Αριστερά ανόητοι.
      Φασισμός
      Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1] Πρόκειται για εθνικιστική και φυλετική πολιτική ιδεολογία που πρωτοεμφανίζεται στην Ιταλία του Μουσολίνι και αναπτύχθηκε από τους Γερμανούς ναζιστές και άλλους, η οποία προτείνει έναν ολοκληρωτικό τρόπο διακυβέρνησης, από έναν συγκεκριμένο Αρχηγό. Αυτός είναι που θα συνενώσει όλες τις τάξεις σε ένα Έθνος, που μάλιστα είναι το ανώτερο έθνος και έχει προορισμό να κυριαρχήσει στα άλλα, "κατώτερα" έθνη και φυλές.

      Διαγραφή
    2. Πω πω εσυ το εγραψες μόνος όλο αυτό η το αντεγραψες από κάποιον αριστερο ιδεολογο που γράφει ότι τον βολεύει

      Διαγραφή
    3. Επειδή είσαι ανίκανος να διαβάσεις και να αντιληφθείς την ιστορία, σου το έστειλα από τη βικιπαίδια. Μέχρι εκεί ελπίζω να σε κόβει.

      Διαγραφή
    4. Αα ξέρεις και να διαβάζεις κάνεις και αντιγραφή πονηρουλι αρα σωστός αριστερός όλα όλων μπράβο άξιος βρε

      Διαγραφή
    5. όταν λέω φασίστες αριστερούς και δεξιούς εννοώ στις πράξεις μεγάλε είναι ολόιδιοι !!!

      Διαγραφή
    6. Δεν τα γράφεις όλα όμως ,, πχ από που εμπνεύστηκε ο Γκέμπελς το δεξί χέρι του Χίτλερ τα περί φασισμού...μάλλον το τρεξες γρήγορα το κείμενο..

      Διαγραφή
  6. οι κάτοικοι στράφηκαν ενάντια στα λαμογια τους ξενοδόχους και οχι στους λαθρομεταναστες(ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ)........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα διάφορα ιδεολογήματα και οι εκπρόσωποι τους έχουν οδηγήσει τη χώρα εκεί που βρίσκεται επειδή όλοι ξέρουμε τα πάντα και έχουμε άποψη για ολα. Οι άσχετοι Ευρωπαίοι που δεν ξέρουν τίποτα έχουν οργανωμένα κράτη (το αποδεικνύει η μετανάστευση πολλών δεκαετιών) και αν μας αρέσει να εθελοτυφλουμε και να στρουθοκαμηλιζουμε λέγοντας ότι είμαστε οι καλύτεροι τότε ποτέ δεν θα βγούμε από τη μιζέρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΑΡΣΥΑ=μίσος για τον συνάθρωπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις του Ανταρσυα εμφανιζεστε μόνο όταν πρόκειται για λαθρομεταναστες. Μήπως καταγεστε από Μπαγκλαντές, Πακιστάν; Αν τους αγαπάτε τοσο, πάρτε τους στο σπίτι σας να σας πούμε και μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.