Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με όλα τα είδη και τα προϊόντα η λαϊκή αγορά Σκύδρας


Με βάση τις ρυθμίσεις της πολιτείας στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και σε σχέση με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει τα εξής:
  Η λαϊκή αγορά της πόλης της Σκύδρας (Σάββατο 16 Μαΐου 2020) θα πραγματοποιηθεί και θα λειτουργήσει με όλα τα είδη και τα προϊόντα της, όμως, σύμφωνα με τα  μέτρα και τους κανόνες ασφάλειας που ισχύουν για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού. Προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη απόσταση μεταξύ των πάγκων θα διατεθεί και η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, (ο δρόμος της κεντρικής πύλης εισόδου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο).
  Για κάθε σχετική πληροφορία ή επεξήγηση είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων ο   αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Σταματέλλος (τηλ. επικοινωνίας: σταθερό 2381351807, κινητό 6980414545) κι ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιγνάτης Καραπαναγιώτης (τηλ. επικοινωνίας: σταθερό 2381351886, κινητό 6977946294).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.