Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης


Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 48 ετών, ο καθηγητής και πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα  αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο στις 12 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Έδεσσας.

Ο Πέτρος Πριβαρτιτσάνης γεννήθηκε το 1972 στην Έδεσσα, όπου μεγάλωσε και κατοικούσε. Ήταν καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παντρεμένος με τρία παιδιά.

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ίδιου πανεπιστημίου, κατείχε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην Εκπαίδευση του Ε.Α.Π., και ήταν υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχει διατελέσει εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Νομού Πέλλας, ενώ επί σειρά ετών δίδασκε στο ΙΕΚ της Έδεσσας.
Έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά προγράμματα, ημερίδες, σεμινάρια σχετικά με την οικονομία, την πληροφορική και την εκπαίδευση.  
Του έχει απονεμηθεί δύο φορές «Βραβείο Αριστείας και Καινοτομίας» από το Υπουργείο Παιδείας για καινοτόμες δράσεις που έχει αναπτύξει σε σχολεία που υπηρέτησε, ενώ έχει λάβει δύο φορές «Έπαινο» από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας για εκπαιδευτικές του δράσεις. Διετέλεσε εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτη» από το 2005 μέχρι το 2011 και αρθρογραφούσε επί σειρά ετών σε τοπικές εφημερίδες.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε πανελλαδικό επίπεδο, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης Οικονομικής και Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής, και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Έδεσσας «Οι Μακεδόνες», της Κίνησης Δημοτών Έδεσσας για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον «Ίων Δραγούμης», ενώ έχει διατελέσει για μια δεκαετία Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γραμματικού «Πατριάρχης Χρύσανθος».  Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση στην Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας (Έδεσσα, Αριδαία, Σκύδρα), της οποίας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο και Πρόεδρος.

Το 2002 συμμετείχε στις τοπικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας, αξίωμα που κατέκτησε το 2010. Ως Δημοτικός Σύμβουλος Έδεσσας, άσκησε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη Δημοτική Επιχείρηση «Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.» (Καταρράκτες), ήταν Υπεύθυνος Διοικητικών Υπηρεσιών – Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Για σου ρε Πέτρο καλό παράδεισο να έχεις κουράγιο στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Παράδεισο στον συνάδελφό.Συλληπητηρια κουράγιο και δυναμη στην οικογένεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Παράδεισο, κουράγιο στους δικούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κριμα για την πολη και το νομο μας!!εφυγε ενας αξιος ανθρωπος-επιστημονας.η κηδεια 12 η ωρα στον Αγιο Δημητριο σε στενο οικογενειακο περιβαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό παράδεισο,Πέτρο!Από τον ουρανό να φιλάς τα παιδιά, τη σύζυγό, και τους γονείς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.