Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς το έργο καθαρισμού και κοπής χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πέλλας


Με τον καθαρισμό της βλάστησης και την κοπή των χόρτων κατά μήκος της περιφερειακής οδού της Έδεσσας, συνεχίζεται η υλοποίηση του αντίστοιχου έργου που υλοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της θερινής αντιπυρικής περιόδου.  

Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η ασφάλεια του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας αποτελεί σημαντική προτεραιότητά μας, στο βαθμό που η Πέλλα αποτελεί κέντρο παραγωγικής και εξαγωγικής δραστηριότητας, αλλά και έναν γνωστό και καταξιωμένο τουριστικό προορισμό για όλο το έτος. Τα χόρτα και προβλήματα στα δίκτυα απομάκρυνσης όμβριων παράπλευρα των οδών αποτελούν ένα από τα καίρια ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίζονται έγκαιρα, στο πλαίσιο της συντήρησης των αναπτυξιακών υποδομών. Οι τεχνικές υπηρεσίες μας, έχουν προβεί σε έγκαιρη καταγραφή όλων των σημείων επικινδυνότητας, ενώ υπάρχει στενή συνεργασία με την τροχαία, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Η καθαριότητα και ασφάλεια των δρόμων είναι ενδεικτική του τοπικού πολιτισμού, αλλά και της υπεύθυνης διαχείρισης των τοπικών υποθέσεων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της υπηρεσίας, όπως και το προσωπικό του αναδόχου, που ασχολούνται επισταμένα με την άρτια ολοκλήρωση του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ, ΠΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τζαμζη στην εδεσσα στην στροφή στο νοσοκομείο εδω και ενα χρόνο περνάς καθε μέρα και βλέπεις οτι ο εργολάβος που έριξε την άσφαλτο δεν έκανε τις γραμμές τι περιμένεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόρεια της Αριδαίας κάνουν τις γραμμές έχοντας στρώσει 1,5 πόντο άσφαλτο

      Διαγραφή
  3. ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μισοί λείπουν με άδειες ειδικού σκοπού. Από τους υπόλοιπους το 70% εργάζεται από το σπίτι του (χαχαχαχα). Δηλαδή μένει το 15% του συνόλου.
      Όλοι φυσικά, πληρώνονται.
      Πολύ σχολαστικά.

      Διαγραφή
  4. Κοιτάζει ψηλά εκείνη την στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούμε να βγούμε στον δρόμο θα σκοτωθούμε,άντε κουνήθηκε θα γίνει κανένα κακό και μετά θα τρέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.