Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τζαμτζής: Στην τελική ευθεία η κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας


Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία καθορισμού τιμής μονάδος για τις απαλλοτρι΄ψσεις για την κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση που αφορά την κατασκευή των δύο παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, συνολικού μήκους 15,3km. 
H διαδικασία των απαλλοτριώσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς η Εκτιμητική Επιτροπή του άρθρου 15 του Ν. 2882/2001 της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, αποφασίζει σήμερα 20/5/2020, προκειμένου να καθορίσει την τιμή μονάδας αποζημίωσης ανά τετραγωνικό μέτρο απαλλοτριωμένης έκτασης. 
Η καθυστέρηση της συνεδρίασης κατά τρεις μήνες οφείλεται στα προβλήματα που προέκυψαν λόγω COVID-19. 
Η τιμή μονάδας αποζημίωσης γης αναμένεται να κυμανθεί από 2,5 έως 8,5 €/μ2. 
Η τιμή των επικειμένων  θα  καθοριστεί από την ίδια Επιτροπή και θα είναι άλλη.
Το γεγονός αυτό, δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  Ιορδάνης Τζαμτζή σε δήλωση του τόνισε: 
« Παρά το γεγονός ότι η πανδημία του COVID-19 καθυστέρησε  κατά τρεις μήνες, το έργο και την απόφαση της εκτιμητικής Επιτροπής του άρθρου 15 του Ν. 2882/2001 για τον καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης των εκτάσεων που θα απαλλοτριωθούν για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, τιμημάτων της Εθνικής Οδού Θες/νίκης –Έδεσσας, σήμερα  η διαδικασία αυτή  ολοκληρώνεται, διαψεύδοντας όσους και όσες υποστήριζαν ότι δεν γίνεται τίποτα και δεν προχωρεί καμιά διαδικασία. 
Με μπροστάρη  τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα και την συνεργασία των Βουλευτών και των Δημάρχων της Πέλλας, συνεχίζουμε τις ενέργειες για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου ζωής και ανάπτυξης για την  Πέλλα μας.»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αυτό δεν είναι καμία τελική ευθεία,απλά μία μικρή πρόοδος.Μετά από αυτό πρέπει να καταβληθούν οι αποζημιώσεις και μόνο τότε θα μπορεί να εκκινήσει το έργο.Επίσης βρέθηκε χρηματοδότηση?Ήρθαν οι juspers και δε τους είδαμε???Γιατί αυτούς περιμένατε για να πάρετε έγκριση για να συμβεί το έργο.Στη τελική ευθεία θα είμαστε τότε,ακόμα έχουμε πολύ δρόμο...Χώρια ότι σχεδιάζετε,ετοιμάζετε χωρίς τον Υπουργό Υποδομών,δεν το έχω ξαναδεί εγώ αυτό,να μην έχει ακουστεί το παραμικρό από τη Κεντρική Εξουσία και εμείς να πανηγυρίζουμε για κάτι που ούτε καν έχει εκκινήσει...
    Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν.Ο νομός Πέλλας πρέπει επιτέλους να βγει από την αφάνεια.Από την ανεπάρκεια μεγάλων Υποδομών.Που να ήμασταν και κανένας ορεινός νομός με πραγματικές τεχνικές δυσκολίες για αυτά τα έργα.Εδώ μιλάμε για έργα που είναι σε εντελώς πεδινό ανάγλυφο.
    Χορτάσαμε λόγια,έργα θέλουμε να δούμε επιτέλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις πάθει γιάννου και εσύ.Τρέλα και κορδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζαμτζη κόψε την παραμύθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης σημαντικό οι διασταυρώσεις με τα φανάρια να αντικατασταθούν με ανισόπεδους κόμβους, είμαστε ο μόνος Νομός που δεν υπάρχει ούτε ένας κόμβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη γίνει ποτέ ευθεία η....παράκαμψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δρόμος Έδεσσα Γιαννιτσά Θεσσαλονίκη η απόλυτη ξεφτίλα ταξιδεύεις μαζί με τα τρακτέρ και της μηχανές που μαζεύουν το βαμβάκι. Και αφού τα καταφέρεις αν τα καταφέρεις τελικά σε πιάνει το Φανάρι.
    Κάθε λιμάνι και καημός κάθε διασταύρωση και φανάρι!
    Υποτίθεται η Πέλλα είναι ένας παραγωγικός νόμος που παράγει ποιότητα προϊόντα. Το τι δούλεμα έχει πέσει με αυτόν τον δρόμο ούτε σε τουρκοσυριαλ δεν το βλέπεις. Ειλικρινά η Πέλλα αξίζει καλύτερη εκπροσώπηση στα κέντρα αποφάσεων δεν μας αξίζουν οι παράγοντες του πολιτικού συστήματος του νόμου ανεξάρτητου κόμματος βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο δρόμος δεν θα φτάσει μέχρι την Έδεσσα; ή δεν καταλαβαίνω κάτι από τον διθυραμβικό δελτίο τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.