Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε πλήρη ετοιμότητα οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πέλλας (φωτο)


Μετά από τη δίμηνη διακοπή των μαθημάτων τα σχολεία ανοίγουν σταδιακά και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, αρχικά της Γ΄ λυκείου. Από το προσωπικό καθαριότητας του δήμου Πέλλας, έχει γίνει σχολαστικός καθαρισμός καθώς και απολύμανση στους αύλειους χώρους. Επίσης, ο δήμος έχει φροντίσει να διανεμηθούν σε  επαρκή ποσότητα αντισηπτικά, υλικά καθαριότητας και απολυμαντικά. Παράλληλα, σε συνεννόηση με τους διευθυντές και τις καθαρίστριες των σχολείων έχει γίνει προγραμματισμός ώστε οι αίθουσες να καθαρίζονται  και κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαλειμμάτων.  «Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, φρόντισαν να προετοιμάσουν  τα σχολεία ώστε να επιστρέψουν οι μαθητές με ασφάλεια.  Η επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει σταδιακά και στο διάστημα αυτό θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί ώστε να μην υπάρξει νέο κύμα κρουσμάτων» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. 
pssx
Γραφείο Τύπoυ Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟ ΕΝΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ???? ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ'Η Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΨΟΦΗΣΕ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΗΜΙΖΩΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΥΛΕΣ.ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνταξιουχος Ιατρος&Παππους10 Μαΐου 2020 στις 1:22 μ.μ.

      ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ-ΕΙΠΕΣ-ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΦΙΛΕ. ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ-ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
    2. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  3. Μπορώ να ρωτήσω ποιος διευθυντής σου το είπε 'η να υποθέσω ότι η βλακεία σου περισσεύει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

      Διαγραφή
  4. Κορωνα- γραμματα η υγεια των παιδιων μας και η δικια μας... Τελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να έχει επιβιώσει ο ιός μέσα στο σχολείο δύο μήνες;Αρκεί το καθάρισμα.....Ας σοβαρευτούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνταξιούχος Ιατρός&Παππους10 Μαΐου 2020 στις 10:08 μ.μ.

      ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"ΜΑΘΗΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ". ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατρέ δεν ανησυχούμε καθόλου το κράτος στήριξε το ΕΣΎ είμαστε κατωχυρωμενοι,άλλωστε μας έδειξαν στην tv όλα τα νοσοκομεία της χώρας απ άκρη σ άκρη Ιταλίας, Ισπανίας, έβγαλε και την αστυνομία να μας δέρνει λιγάκι όταν δεν υπακουμε στις αποστάσεις και μαζωξεις, ενεργοποιηθηκαν και τα λαληστατα ανθρωπάκια πίσω απ την κουρτίνα, όλα καλά ε;
      Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

      Διαγραφή
  6. Το θέατρο του παραλόγου. Γελάνε και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.