Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ετήσια τακτική συνέλευση - εκλογές Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Ν Πέλλας


Το  Δ.Σ. του Κεντρικού  Συλλόγου Πολυτέκνων Ν .Πέλλας < Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ > με έδρα την ΕΔΕΣΣΑ καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική συνέλευση  και στην διεξαγωγή εκλογών .Η συνέλευση   θα πραγματοποιηθεί  στις   31 / 5/2020    ημέρα  Κυριακή   και ώρα  11.30 στην αίθουσα  του Εργατικού Κέντρου ( ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ  ΙΚΑ)
Σε περίπτωση μη απαρτίας   η Γενική Συνέλευση  θα επαναληφθεί στις  7/6/2020  
Ημέρα Κυριακή  την ίδια ώρα  στην ίδια αίθουσα .
Οι  αιτήσεις    για υποψηφιότητες  των μελών  για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και για το ΕΠΟΠΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   θα γίνονται δεκτές  στα γραφεία του Συλλόγου  μέχρι στις  25/5/ 2020  και ημέρα Δευτέρα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ   τους υποψήφιους και  τα μέλη μας ότι για να έχουν  δικαίωμα  ψήφου βάση του καταστατικού θα πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους  το βιβλιάριο  ( ΠΑΣΟ ) ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ . Ο ΠΟΙΟ  μέλος δεν έχει  προσκομίσει  το εν λόγω βιβλιάριο  δεν έχει δικαίωμα  υποψηφιότητας   και δικαίωμα ψήφου .
Για οποιαδήποτε πληροφορία  στον Πρόεδρο  του Συλλόγου  Πάτερ ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΑΒΡΑΜΊΔΗ  και στο τηλέφωνο του γραφείου  2381022849  .

   Ο      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΠΑΤΕΡ   ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΑΒΡΑΜΙΔΗ          ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ  ΕΛΕΝΗ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.