Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανανεώνεται η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος


Την ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα ως διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισε η κυβέρνηση. 
Η ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα έχει ως εξής:
Η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη την ανεξαρτησία και το Καταστατικό της Τράπεζας της Ελλάδος, προτείνει την ανανέωση της θητείας του νυν Διοικητή της ΤτΕ, κ. Γιάννη Στουρνάρα.
Στις 11 Ιουνίου 2014, ανακοινώθηκε πως το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, εν όψει της αποχώρησης του διοικητή Γιώργου Προβόπουλου, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει προς το Υπουργικό Συμβούλιο, τον διορισμό του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του διοικητή. Στις 20 Ιουνίου ο κ. Στουρνάρας ορκίστηκε στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είναι από τους βασικούς υπεύθυνους μαζί με τον Προβοπουλο για την κριση του 2010, που μας οδηγησαν στα μνημόνια! Όργανα του Σημιτη, του ΔΝΤ,Μασόνοι στην υψιστη Ιεραρχία, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΝΤΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ. αντι να τους κρεμάσουν για εσχατη προδοσια τους αναβαθμίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.