Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανυπολόγιστη καταστροφή από φωτιές στο οικοσύστημα της λίμνης Βεγορίτιδα! (βίντεο)



Ανυπολόγιστη καταστροφή στην Άρνισσα. Τεράστια έκταση καμμένη από τις φωτιές που ξέσπασαν χθες το απόγευμα. Πάνω από 1000 στρέμματα καμμένα, καθιστώντας την φωτιά την μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας ξεκινούν οι διαδικασίες καταμέτρησης των εκτάσεων και των ζημιών σε ορνιθοπανίδα.

«Η απραξία της πολιτείας και η ύποπτη πλέον ατιμωρησία των εμπρηστών τους οπλίζει το χέρι. Με τις σημερινές φωτιές καταφέραμε να καταστρέψουμε το οικοσύστημα της Βεγορίτιδας. Ντροπή στους εγκληματίες εμπρηστές και στην ελληνική πολιτεία και την ανικανότητα της να προστατέψει μια περιοχή natura 2000.!!!», σημειώνει στην σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΊΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΝΙΚΟ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΊΣ ΠΟΥ ΜΈΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΖΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΎΜΕ ΣΥΝΕΧΏΣ,ΠΕΤΏΝΤΑΣ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ,ΜΠΆΖΑ ΚΛΠ ΣΤΙΣ ΌΧΘΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΒΆΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΆ.ΕΊΜΑΣΤΕ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς φταίτε που σαν σύλλογος δεν έχετε κάνει μηνύσεις, μην μου πείτε δεν τους ξέρετε, όταν ένας σύλλογος γίνετε κομματικος και όχι ανεξάρτητος αυτά παίρνεις χάνεις και το δίκιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έχουν την ανοχή και την αδιαφορία από άνωθεν και σαν κλασικοί βρωμιαρηδες ότι τους καπνίσει κάνουν.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε είσαι άπαιχτος. Τους βγάζεις λάδι τους καταπατητές και τους εμπρηστές, και τα ρίχνεις στην τοπική κοινωνία.

      Διαγραφή
  3. Όποιος γνωρίζει τους υπαίτιους έχει υποχρέωση να μιλήσει, να μην κάνει τα στραβά μάτια και να μην τα φορτώνουμε όλα στην πολιτεία. Τώρα όσον αφορά τα στρέμματα που αναφέρονται μάλλον υπάρχει υπερβολή σε μέγιστο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια που γίνονταν πριν το 2015.
    Την βρίσκουν με την καταστροφή μπράβο άξιοι για σφαλιάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειστε ζ....ωα που δεν προστατευετε το περιβάλλον μας. δεν ανηκει μονο στους κατοικους, ανηκει σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.