Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Την συνέλαβε η ΟΠΚΕ με μικροποσότητα ηρωίνης


Συνελήφθη χθες (9 Μαΐου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, μια γυναίκα, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης. 
Επίσης προέκυψε ότι παραβίασε τα μέτρα περιορισμού μετακίνησης εκτός Περιφερειακής Ενότητας στο πλαίσιο του περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πολύ κακό για το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεσα τετοια ατομα κανονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια δεν ξεφεύγει τίποτα από τα κομάντο της αστυνομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..περιμένω την επόμενη ανακοίνωση ,,ότι συνελήφθη το βαπορακι που την πούλησε και συνέχεια την σύλληψη αυτού που την πούλησε στο βαπορακι κλπ...
    Άντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλμωπια χαμος απο τετοια σε ενα χωριό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνελήφθη αυτή η γυναίκα με μικροποσότητα ηρωϊνης και η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας το διαφημίζει ώς επιτυχία. Αναμένω τη στιγμή που θα συλλάβουν αυτούς που κάθε λεπτό που περνάει κλέβουν εκατομμύρια από το δημόσιο κορβανά δημιουργώντας νέο χρέος, προς όφελος των δικών τους παιδιών και μετά τραβάνε την κοκαϊνη στη Μύκονο με τους τόνους (να δημοσιεύουν λοιπόν οι Διευθύνσεις Ασφάλειας και τα ναρκωτικά που κατάσχουν στην Εκάλη, στη Γλυφάδα, στο Πανόραμα, στη Βουλιαγμένη, στη Μύκονο, στην Πάρο και στα κοσμικά μέρη) για να βγάζουμε και μεις της πλέμπας ένα συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα της Ασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.