Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τηλεδιάσκεψη της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας για τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής



Με μία ιδιαίτερα σημαντική, σε πανελλαδική κλίμακα, πρωτοβουλία, η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας στην Σκύδρας, "εγκαινιάζει" την επανεκκίνηση του κομματικού μηχανισμού, στην δράση: 
‘’ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ΄΄
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μάκης Δημητριάδης, σε συνεργασία με την Γραμματεία Αγροτικών Φορέων του κόμματος και την Πολιτική Επιτροπή συγκάλεσαν τηλεδιάσκεψη, που είχε ως κύριο θέμα τα αγροτικά ζητήματα της περιοχής, με την συμμετοχή της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή και του Γραμματέα της Π.Ε. Γιώργο Στεργίου ο οποίος τόνισε στην εισήγηση του την έντονη δραστηριότητα της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας και πως αυτή συγκαταλέγεται στις πιο ενεργές της Χώρας.
Όπως τονίστηκε στην αρχή, στόχος αυτής της πανελλήνιας πρωτοβουλίας, ήταν η ΔημΤΟ Σκύδρας να αποτελέσει "γέφυρα" μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού σε ότι αφορά τουλάχιστον σε ένα ευαίσθητο θέμα, όπως αυτό που έχει να κάνει με την Αγροτιά στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας αλλά και της Πέλλας γενικότερα, η οποία αποτελεί ένα πρότυπο στο είδος της, αφού συνδυάζει την πρωτογενή Αγροτική παραγωγή με τον δευτερογενή τομέα, που είναι οι βιομηχανική μεταποίηση.
Παράλληλα συζητήθηκε η επόμενη μέρα για την Αγροτική οικονομία της περιοχής, που πρέπει απαραίτητα να στηριχθεί σε πολλά επίπεδα, γιατί αποτελεί την "ραχοκοκαλιά" της τοπικής αλλά και της Εθνικής οικονομίας. Στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στις καλλιέργειες του ροδάκινου, της κερασιάς και του ακτινίδιου όπως και άλλων προϊόντων τοπικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή, με το σκεπτικό ότι αποτελούν δυναμικές καλλιέργειες, που μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω το αγροτικό εισόδημα.
Ακόμα, οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, ανέφεραν στην Υφυπουργό τα υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και τα οποία έχουν να κάνουν με τον παγετούς που έπληξαν την περιοχή, αλλά και την έλλειψη εργατών γης για αγροτικές καλλιέργειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν και θέματα πού αφορούν την ενίσχυση της κτηνοτροφίας. Τέλος συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την ένταξη των αγροτών και κτηνοτρόφων σε επί μέρους προγράμματα, που αφορούν την ενίσχυση τους.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι:
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Βουλευτής Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή.
Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου.
Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Μαρία Τριανταφυλλόπουλου
αν. Γραμματέας Εργαζ. Ιδιωτικού & Δημόσιου τομέα & μέλος της Π.Ε. Νίκος Θωμαΐδης
Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Ποζίδου
αν. Γραμματέας Οργανωτικού για την Βόρεια Ελλάδα, Κώστας Φωτίου
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σκύδρας & μέλος της ΔημΤΟ Σκύδρας, Μιχάλης Μέγας
Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Σκύδρας, Γιώργος Σταματέλος
Πρόεδρος Τ.Κ. Πετριάς Δήμου Σκύδρας & μέλος ΔήμΤΟ Σκύδρας, Γρηγόρης Βόλτσης
Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας Πάνος Πασάκης.
Πρόεδρος Αγροτ. Συνεταιρισμού Π. Μυλοτόπου, & Αντιπρόεδρος ΣΕΑΣ Πέλλας Γιάννης Λυσίτσας.
Σύμβουλος – Γεωπόνος, Πόπη Λουσπα.
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Σοφία Φαρσακίδου
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Πέλλας, Θεοδόσης Ουραηλίδης
Τομεάρχης ΝΔ Πέλλας, Συρμούλα Τζήμα - Τόπη
Υπευθ. Αγροτικών Θεμάτων ΔΕΕΠ Πέλλας, Χρήστος Τζαρτζαράκης

Τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Σκύδρας στηρίζουν όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Οργάνωσης και ειδικά όταν αυτές αφορούν τα αγροτικά ζητήματα. Παρόντες στην Τηλεδιάσκεψη:
Παναγιώτης Δημητριάδης, (υπεύθυνος Αγροτικών & κτηνοτροφικών θεμάτων)
Μάκης Καρύπης (υπευθ. Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα)
Γιωργος Αποστολίδης, (υπευθ. Τομέα εκπαίδευσης)
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύδρας, Δημήτρης Μητσόπουλος
Ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σκύδρας, Άγγελος Χατζηλαμπρινός

Παρόντες στην Τηλεδιάσκεψη και οι Πρόεδροι των υπόλοιπων ΔΗΜΤΟ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της ΟΝΝΕΔ Σκύδρας, δείχνοντας από την πλευρά τους το έντονο κομματικό ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα για τα Αγροτικά θέματα, τα οποία είναι πάντα στην πρώτη γραμμή.
Πέλλας – Λύσανδρος Αμιτζόγλου
Έδεσσας – Κώστας Μπατσίρης
Αλμωπίας – Γιώργος Τζάτζης

Η Υφυπουργός Φωτεινή Αραμπατζή, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από την συμμετοχή στην εξαιρετική πρωτοβουλία της ΔημΤΟ Σκύδρας, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες, ενώ τόνισε το αξιόλογο της καινοτόμας δράσης της Νέας Δημοκρατίας η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στην επαφή του πολίτη με τον πολιτικό.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔημΤΟ Σκύδρας,  Μάκης Δημητριάδης, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στο να γίνει αυτή η τηλεδιάσκεψη, αναφέροντας ότι είναι χρέος των κομματικών στελεχών να βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία και στα θέματα που την απασχολούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Τώρα ησύχασα ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη τοπική πανελλαδικά που ανηκει στο βαθύ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ???????
      ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. kostaki xalarose ligo giati mallon den thimase pios tin efere ston tzamtzi kai evgale dimarxo ton xoidi
      oyte esi oyte i ginaika soy tha ginei dimarxos pote

      Διαγραφή
  3. Εκεί στην Αθήνα δεν έχετε καταλάβει οτι μιλάτε με το Βαθύ ΠΑΣΟΚ οτάν το καταλάβει ο βουλευτής Πέλλας θα είναι πολύ αργά γι αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που εκλέξατε τον χοιδη δυο φορές δήμαρχο όταν μάλιστα υπήρχανε κομματικά χρίσματα γίνεστε περίγελος...

      Διαγραφή
  4. Όσο ποιο βαθύ είναι το ΠΑΣΟΚ τόσο ποιο μπλε γίνεται η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί πού παίρνουν θεση υπέρ της τοπικής είναι αυτοί που πριν μερικές μέρες εβριζαν τον πρωθυπουργό και τους βουλευτες της ΝΔ στο νομό

      Διαγραφή
  5. Τοπική Σκυδρας η καλύτερη του Νόμου και από τις καλύτερες πανελλαδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τον καλύτερο χορηγό

      Διαγραφή
    2. εισαι ανιστοριτος γι αυτο λες οτι ειναι η καλυτερη τοπικη πανελλαδικα
      ΗΤΑΝ η μια απο τις καλυτερες τοπικες πανελλαδικα.... σιγουρα η καλυτερη στον νομο πελλης
      ειχε ενα δσ φωτια απο 1994-2010 1000 ατομα μεσα και εξω απο το κεντρο ΜΙΜΗΣ σε καθε εκδηλωση.
      κομματικη πειθαρχια μαθε πως βγηκε δημαρχος ο χειροτερος ολων αυτος που ουτε συμβουλος δεν μπορεσε να βγει 2 εκλογες.
      μαθε ανιστοριτε ποιοι ηταν δσ και τι εκαναν ωσ δσ και μετα να λες ανακριβειες.
      τωρα δυστυχως ο προεδρος και τα περισσοτερα μελη του δσ ειναι υποτακτικοι του αριστεροφασιστα
      μαθε ιστορια

      Διαγραφή
  6. Η καλύτερη τοπική που υπάρχει. Σίγουρα είναι στη πρώτη δεκαδα στην Ελλάδα. Μάλλον κάποιους τους πειράζει πολύ. Όσο όμως μιλάνε αυτοί οι κύριοι εντός εισαγωγικών κύριοι τόσο ποιο ψηλά θα την πάνε. Πρόεδρε η ζηλοφθονια η κακία η ελλείψει πολιτικού λόγου η ανυπαρξία τους τους έχει φέρει σε μεγάλη αδιέξοδο και τους κάνει συνέχεια να παρακαλάνε. Συνέχισε το έργο σου και μην τους δίνεις σημασία. Άδειασε και μερικούς μέσα από το Συμβούλιο σου γιατί είναι βαρίδια. Δεν τους έχεις ανάγκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έκανες και γελάσαμε η κανένας ΥΔΡΟΝΟΜΕΑΣ της δημάρχου θα είσαι η κάποιος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    2. μεγαλειοτάτη εσύ που το παίζεις νδ σταμάτα να γράφεις από αριστεροί εσύ και ο λογιστής τώρα το παίζεται νδουλα
      φτάνει το θέατρο

      Διαγραφή
  7. Ωραία και καλά και μπράβο σας, για την ταμπακιέρα θα μας πείτε τίποτα, θα κάνουμε δηλώσεις για τα κεράσια και τα ροδάκινα,που δεν δέχεται ο Ελγα; Θα μας δώσουν το 35% ; Μας λέγανε οι βουλευτές ότι θα το πάρουμε αρχές Μαΐου, Διαβάσαμε οτι υπάρχει πρόταση να το συμψηφισουν με μελλοντικές εισφορές. Τι θα γίνει τελικά; θα το πάρουμε; Πότε;Μας λένε ότι για να φέρουμε Αλβανούς πρέπει να πληρώσουμε 100 ευρώ παράβολο, ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, 80 ευρώ για τεστ για τον κορωνοιο.Απου να τα βρούμε; Δεν υπάρχει μία. και γιατί να πληρώσουμε τόσα πολλά; Για αυτά δεν λέτε κουβέντα ,καλά το μπλα μπλα μπλα, αλλά δεν μας λέτε για αυτά που αντιμετωπίζουμε. Οπότε να χαμε να λέγαμε και φραμπαλα.Αν είμαι υπερβολικός ,ελάτε στην θέση μας και τότε θα καταλάβετε.Βαλτε το βίντεο να δούμε, μήπως ξεχάσατε να τα γράψετε.περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε ρε πήρες εσύ περισσότερα χρήματα? Πότε φέτος ο αγροτικός κόσμος πήρε τις καλύτερες αποζημιώσεις. Όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ τις λάμβανε μετά από 2 και τρία χρόνια. Το έχεις ξεχάσει?

      Διαγραφή
  8. Κανονίστε να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του γιατί οι κατάσταση δεν πάει άλλο κ αυτό το καταλαβαίνουν μόνο οι πραγματικοί αγρότες.. Καλά τα λόγια αλλά κάθε χρόνο χειρότερα πάμε.. Ο ΕΛΓΑ μόνο εισφορές ζητάει κ παρουσιάζει εκατομμύρια ευρώ έσοδα.. Χωρίς να πληρώνει τις αποζημιώσεις κ με ποσοστά ζημιάς ντροπή λογικό είναι ν έχει μόνο κέρδος.. ΑΛΗΤΕΊΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι αυτοί που συζητάνε για μας χωρίς εμάς, είναι αυτοί που μας φέρανε σ αυτήν την ζοφερή κατάσταση. Πρώτα μας κάψανε και τώρα θέλουν να μας αλείψουν λάδι. Αντί λοιπόν να χρηματοδοτήσουν τον ΕΛΓΑ από τον κρατικό προϋπολογισμό και να αποζημιώνουν τις ζημιές τού φυτικού κεφαλαίου κατά 100% μας ζητάνε όλο και περισσότερα ασφάλιστρα κάθε χρόνο. Αντί να αποζημιώνουν άμεσα για να έχουμε κάποια χρήματα να ζήσουμε καθυστερούν ένα και ενάμιση χρόνο να μας δώσουν κάποια φιλοδωρήματα....Ενώ ο αγροτικός κόσμος ζητά φθηνά αγροτικά εφόδια αφορολογητο πετρέλαιο αφορολογητο 12000 ευρώ για να πάρουμε μια ανάσα, αντ αυτού έχει μπουκωσει με ζεστό χρήμα τούς βιομήχανους και αφορολογητο πετρέλαιο τους φτωχούς εφοπλιστές και κλινικαρχες. Αλλά για αυτούς που κουβεντιάζουν με τηλεδιασκέψεις ( σικ!!!),είναι άγνωστες λέξεις. Αν λοιπόν ο αγρότης δεν πάρει την τύχη του στα χέρια του δεν πρόκειται να ξημερώσει καλύτερη μέρα.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ με ποιους πρέπει να πάει και ποιους πρέπει να αφήσει.... Όσο για τις φατσούλες στην οθόνη είναι αξιολυπητοι.......!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατάλαβα 3,35 από αυτά που γράφεις, πόσο σχετικός είσαι με τα προβλήματα μας και τι συζητήσατε. Αυτό που ειπα να χάμε να λέγαμε φραμπαλα και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Απορώ πού δεν βρέθηκε κάποιος με ευαισθησία να αποχωρήσει. Τσίρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.