Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Μετά τα Νοσοκομεία πρέπει να φροντίσουμε και για τα Κέντρα Υγείας


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη είχε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης, σχετικά με το ζήτημα της ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας (Αριδαίας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Άρνισσας) του Νομού Πέλλας.
Ειδικότερα, ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό Υγείας να τον ενημερώσει αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της παρέμβασης του Υπουργείου σχετικά με τα Κέντρα Υγείας ανά την Ελλάδα, και κατ’ επέκταση του Νομού Πέλλας. 
Στην επικοινωνία που είχε με τον Υφυπουργό τόνισε ότι μετά την πρώτη γρήγορη και στοχευμένη αντίδραση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες λόγω εκδήλωσης και εξάπλωσης του κορονοϊού, είναι απαραίτητο να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες ώστε να ενισχυθούν και οι δομές της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, οι οποίες σύμφωνα με το Βουλευτή αποτελούν την εμπροσθοφυλακή τόσο στη μάχη κατά της νόσου COVID-19 όσο και στην καθημερινή αντιμετώπιση των αναγκών υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών.
Υπογράμμισε ότι το πρώτο κύμα της ενίσχυσης των Νοσοκομείων Γιαννιτσών και Έδεσσας με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό επικουρικό προσωπικό, πρέπει να συνοδευθεί και με την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού.
Ειδικότερα για το Νομό Πέλλας, όπως τόνισε ο κ. Σταμενίτης, η ανάγκη για ενίσχυση των Κέντρων Υγείας είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για δομές παροχής υγειονομικής περίθαλψης που εξυπηρετούν μεγάλους Δήμους, όπως ο Δήμος Σκύδρας και ο Δήμος Αλμωπίας, αλλά και περιοχές που απέχουν πολλά χιλιόμετρα από τα δύο Νοσοκομεία, όπως η Δημοτική Ενότητα της Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας και η Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας.
Από την πλευρά του ο κ. Κοντοζαμάνης ενημέρωσε το Βουλευτή ότι η αναβάθμιση και η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Υγείας και σύντομα θα ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είναι δυνατόν να μας θεωρείτε ηλίθιους και ιθαγενεις κ.βουλευτα; Ποια προβλήματα νοσοκομείων στην Πέλλα ελυσες εσύ προσωπικά και τώρα θέλεις να επιλύσεις και αυτά των Κ.Υ; Ο κορονοιος μάλλον σας έκανε αργοστροφο, μυθομανη και θέλω να πιστεύω όχι παχύσαρκο γιατί έχω να σας δω δια ζώσης από τις εκλογές. Μη έχοντας τι να κάνετε, μπαίνετε στην λογική της ανάρτησης μιας ανακοίνωσης δίχως ουσία και με τρόπο που μας προκαλείτε εκνευρισμό. Και ξέρετε γιατί; Διότι εμείς βιώνουμε καλά στο πετσί μας την κάκιστη δομη και λειτουργία των μονάδων υγείας του νόμου. Και μιας που χρησιμοποιείτε πλέον τηλεφωνικές επαφές και λύνετε τόσο εύκολα τα θέματα όπως αυτό με τον Υφυπουργό Υγείας, κάντε τον κόπο να επικοινωνησετε με την ίδια μέθοδο και με τον Πρόεδρο USA μήπως και λύσετε το θέμα των υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης όπως επίσης και αυτό που αφορα το μεταναστευτικό με τον Πρόεδρο Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
      ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΟΠΟΤΕ.....................ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ........................

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.