Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στοργή - Φιλοζωικό Σωματείο Σκύδρας: Το έργο μας έλαβε τέλος!


Δυστυχώς όσα και να κάνουμε, όσα ζώα και να σώσουμε ποτέ δεν θα φτάνει! Για πρώτη φορά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κουτάβια που έχουν μάνα από το δρόμο και κατηγορούμαστε! Φωνάζουμε ότι μείναμε 2 άνθρωποι για 300 σκυλιά, ότι δεν αντέχουμε άλλο, ότι δεν μπορούμε περισσότερα ζώα να φροντίσουμε, αλλά και πάλι δεν φθάνει! Το έργο χρόνων, οι θυσίες χρόνων και με το πρώτο «όχι» σβήστηκαν όλα!

Τέρμα τα περιστατικά, δεν θα δεχτούμε πια κανένα τηλεφώνημα ή μήνυμα για κανένα καινούργιο περιστατικό! Το έργο μας έλαβε τέλος!

Από σήμερα θα προσπαθήσουμε να βρούμε υιοθεσίες στα εκατοντάδες που έχουμε, το καταφύγιο θα κλείσει κι εμείς θα γυρίσουμε σπίτι μας!
Ότι θέλετε απευθυνθείτε στο δήμο που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα!!! Η ανοχή πλέον έχει και τα όριά της! Τα δυο άτομα της φιλοζωικής κρεμάνε τα παπούτσια τους! Τόσος αγώνας, τόσο τρέξιμο, τέτοια ψυχολογική και σωματική φθορά και είμαστε και υπόλογοι!

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, γιατί μόνο μ’ εσάς που μας στηρίξατε καταφέραμε να σώσουμε εκατοντάδες ζώα!
Η σελίδα σε λίγες μέρες θα κλείσει, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. για αυτό που κάνατε μπράβο σας!!!, πιστεύω στο μέλλον να βρεθούν άλλα άτομα να ασχοληθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν η αξια ενος βρωμοσκυλου εναι μεγαλυτερη απο ενος παιδιου στην Υεμενη, ειναι καταντια του υποτιθεμενου πολιτισμου σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζωικός ρατσισμός ένα μοσχάρι κατά σκύλου και μετά σου λένε ζώα !!!

      Διαγραφή
  3. 9.27 να φανταστώ έχεις βοηθήσει πολλά παιδιά από την Υεμένη...αλλα θα είσαι ο ελληναρας που κάπου θα διάβασε για την Υεμένη (ούτε θα ξέρεις που πέφτει )και είπες να το παίξεις και εδώ έξυπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού αδέσποτα στην Αριδαία. Ο Δήμος δεν κάνει τίποτα γιατί ο νόμος λέει ότι πρώτα πρέπει να σου ορμηξουν για να τα μαζέψει. Και έτσι οι κτηνίατροι βγάζουν φράγκα να τα εμβολιασουν και να τσιπαρουν και πολύς κόσμος δεν μπορεί να κοιμηθεί από τα γαυγισματα. Δικαιώματα των αδέσποτων σε βάρος της κοινωνίας των ανθρώπων. Ναι αγαπάμε τα ζώα αλλά όχι να μας τα αφήνετε στον δρόμο ανεξέλεγκτα Δήμε Αλμωπιας και να μην μπορούμε να περπατήσουμε και να κοιμηθούμε τα βράδια. Και η φιλοζωικη μην πεις κουβέντα γιατί θα σε φάει. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φυσιολογική εξέλιξη.Ο κόσμος 'εχει άλλα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλα κανετε παιδια.
    Εδω τεριαζει η φραση((κριτικαρουν αυτοι πουδεν εκαναν τιποτα αυτους που δεν μπορεσαν να κανουν τα παντα.))&

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κορίτσια είστε αξίες. Λυπάμαι που δεν υπάρχει βοήθεια στο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω αντιλαμβανομαιεναν ωμο εκβιασμο προς τον δημο η την δημαρχο.κατι θελουν τα δυο αυτα ατομα αλλα τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.