Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριστερή Κίνηση Πέλλας: "Μένουμε ενεργοί"


Κάνοντας μία βόλτα στη πόλη των Γιαννιτσών τις λίγες ώρες που μπορούμε εν μέσω της μεσαιωνικής καραντίνας του χρυσοδιαφημισμένου ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, διαπιστώνει κανείς οτί καμμία γειτονιά της πόλης μας δε προσφέρει δυνατότητες ευχαρίστησης στους κατοίκους της πόλης μας.
Χώροι που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο π.χ. πρώην παιδική χαρά στη γωνία Καψαμπέλη & Αικ. Βαρελά, πάρκα που δε τελείωσαν ποτέ π.χ. πάρκο πίσω απο τον Ο.Τ.Ε., πάρκο Αγίου Γεωργίου και φυσικά ο απέραντος χώρος του Φιλίπειου που παραμένει σε πλήρη εγκατάλειψη εδώ και δεκαετίες παρά όλα τα έσοδα που φέρνει στο δήμο.
Παρόμοια εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν και άλλοι εξοχικοί χώροι σε χέρια του δήμου μας π.χ. το πάρκο της Κρύας Βρύσης, τα Κυκλάμινα, το ποτάμι της Αραβησσού & το πάρκο Μελισσίου αλλά και μικρότεροι χώροι σε άλλα χέρια.
Ήρθε ο καιρός, μετά από δύο τετραετίες "οικονομικού νοικορέματος", να ανοίξει ο δήμος Πέλλας το κουμπαρά του και να προχωρήσει σε έργα σύγχρονης ανάπλασης σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό με παιδικές χαρές, ανοιχτά γυμναστήρια, ποδηλατόδρομους και πολλές άλλες σύγχρονες καθημερινές παροχές αναψυχής που θα κάνουν τις γειτονιές μας λειτουργικές και ευχάριστες.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ 

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ
Συνέλευση Τετάρτης 29 Απριλίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Πάρτε το δεξιά γιατί πουθενά αριστερα δεν σκέφτηκε τον άπλο λαό όπως θέλετε να λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε που διαφωνείς ξερόλα και άσε τα αριστερά και δεξιά να δούμε τις απόψεις σου.

      Διαγραφή
    2. Στο ότι παριστάνεται τους αριστερούς διαφωνώ

      Διαγραφή
    3. Σε αυτά που γράφει το κείμενο βρε προκατειλημμένε άσε τις ταμπέλες , που διαφωνείς σε αυτά που γράφουν;;;
      Αλλα έχεις μάθει να μην ακούς τι λέει κάποιος αλλά ποιος το λέει!!!Αυτή η σκέψη δεν χαρακτηρίζει έξυπνο άνθρωπο.

      Διαγραφή
  2. Δε σας κόβει κιόλας, άμα κάνει έργο δε θα ξαναβγεί, όσο δεν κάνει τίποτα θα σαρώνει. Αυτός είναι ο λαός της πελλας, πρωτοπόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιθανόν να ζείτε σε άλλο Δήμο όσον αφορά όχι το κείμενο φυσικά αλλά την δόλια πλάτη που παρειχατε κατά το παρελθόν στον Στάμκο. Και αν πάμε στο σήμερα πρέπει να τα μαζέψετε και να μετοικησετε γιατί αυτή η άθλια συνεργασία σας στην διοίκηση του Δήμου και η πλήρη στήριξη σας στην πολιτική του Δημάρχου προκαλεί αηδία και βάζει υποψίες σε όλους μας. 4 κουκιά στον σάκο και στην κάλπη του Στάμκου από εσάς αριστεριστές της δεκαρας. Ευτυχώς που ο Κάλφας είναι συνεπής απέναντι στις προεκλογικές σας δεσμεύσεις και κυρίως στην συνείδηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.