Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχόλιο ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ για την βεβήλωση του μνημείου του Ποντιακού Ελληνισμού στην Άρνισσα


Η Τομ.Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια, με άρωμα προβοκάτσιας, αμαύρωσης του χώρου του μνημείου του ποντιακού ελληνισμού στην Άρνισσα. Τονίζουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο λαϊκό ταξικό κίνημα, καλλιεργούν το μίσος και την αντιπαράθεση ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής, αποκρύπτοντας παράλληλα τον πραγματικό αντίπαλο, τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις και πλήττουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει κάθε δίκαιη διεκδίκηση του οργανωμένου ποντιακού κινήματος, όπως και όλες τις διεκδικήσεις του λαού κόντρα στις επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ωραία η θέση, αλλά κουβέντα για τη Γενοκτονία σύντροφοι. Πέστε τα πράγματα με το όνομά τους. Καλοί οι ταξικοι αγώνες... καλύτεροι οι εθνικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι βιομήχανοι που μας ξεζουμίζουν για 22 ευρώ μεροκάματο στα εποχιακά, Έλληνες είναι, ανήκουμε στο ίδιο έθνος....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.