Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πτώση δέντρου έκλεισε της ΕΟ Έδεσσας - Φλώρινας στον Άγρα (φωτο)



Λόγω βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο, προκλήθηκε πτώση δένδρου που έκλεισε την Εθνική Οδό Έδεσσας- Φλώρινας, κοντά στην Τοπική Κοινότητα Άγρα του Δήμου Έδεσσας. Υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της τροχαίας, του Δήμου Έδεσσας και της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Πέλλας. 
Στο σημείο έσπευσε και μηχανικός της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Μετά από λίγη ώρα και με τη συνδρομή εργολάβου με τον οποίο συνεργάζεται η ΠΕ Πέλλας, απελευθερώθηκε η εθνική οδός και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής ευχαριστεί τα στελέχη του τοπικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Έδεσσας και τους συνεργάτες για την άμεση κινητοποίηση τους και τη διευθέτηση της κατάστασης. Η ασφάλεια του οδικού δικτύου και η άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών και της τοπικής κοινωνίας, είναι σημαντική ώστε οι κρίσεις να αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Την υποχρέωσή σας από τη Νομοθεσία την παρουσιάζετε σαν κατόρθωμα. Φωτογραφίζεστε κιόλας. Κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο αρδευτικό δίκτυο; ακομη δεν έχει προσλάβει ο δήμος εδεσσας υδρονομεις, πως ποτιζουν, ποιοι ποτιζουν, ποιοι πληρώνουν ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ εντόπισες το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
      Συνέχισε........
      Όσο αφορά το ποιοι πληρώνουν, είναι όντως θέμα.
      Δεν ρωτάς τον ΤΟΕΒ που εποπτεύεται από τον Δήμο αν δεν κάνω λάθος;
      Στην Ελλάδα γενικά πληρώνουν τα κορόιδα

      Διαγραφή
  3. Τώρα για να καταλάβω... Ο κος Τζαμτζής χαίρεται γιατί οι υπαλληλοί του κάλεσαν τον εργολάβο με τον οποίο "συνεργάζονται", οι συμπαθέστατοι υπάλληλοι της φωτογραφίας χαίρονται γιατί ήρθε ο εργολάβος και μετακινεί το δέντρο, ο εργολάβος μάλλον χαίρεται γιατί θα πληρωθεί αδρά ... το δέντρο έπεσε λόγω βλάβης του αρδευτικού..... Ένα δεν κατάλαβα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.