Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαναλειτουργία ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Έδεσσας


Ξεκινάει η λειτουργία των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων με περιορισμούς, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Αθλητισμού. 
Συγκεκριμένα:
Στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας θα επιτρέπεται η ταυτόχρονη άθληση δεκατεσσάρων (14) ατόμων χωρίς δυνατότητα χρήσης βοηθητικών χώρων. Θα χρησιμοποιείται η είσοδος που βρίσκεται από την πλευρά της Αγίας Σκέπης και θα γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση. Η άθληση για τον κάθε αθλούμενο θα έχει μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα.
Στο Αθλητικό Κέντρο Πασά Τσαΐρ θα επιτρέπεται η ταυτόχρονη άθληση τριάντα (30) ατόμων, με μέγιστο αριθμό αθλούμενων στα γήπεδα τένις οκτώ (8) άτομα. Στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα γίνεται καταγραφή και θερμομέτρηση, ενώ η άθληση για τον κάθε αθλούμενο θα έχει μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα. 
Η χρήση για το κοινό των ανωτέρω εγκαταστάσεων θα είναι 7:00 έως 14:00 και 20:00 έως 22:00.  
Τα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα παραμείνουν κλειστά σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την έκδοση νεώτερης ΚΥΑ.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ναι καλά ,τώρα σωθήκαμε ...θα δίνουν προτεραιότητα στις θείτσες που και καλα αθλουνται στην εδεσσα ,ενω θα μπορούσαν να κάνουν βόλτα μέσα στην πόλη ή σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη ή τους είναι τρόπος ζωής να γυμναστούν???και οι θείτσες της εδεσσας είναι στριγγλες πανάθεμα τες...παλι στα βουνα μας βλεπω μαγκες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.