Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ανέβασαν ρολά κουρεία και κομμωτήρια - Όλες οι αλλαγές και τα μέτρα προστασίας (φωτο)


Σε "πυρετώδεις" ρυθμούς ξεκίνησε σήμερα, πρώτη ημέρα μετά την άρση των μέτρων, η επαναλειτουργία κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής καθώς είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις που ανεβάζουν ρολά στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες της Η.Ε. karatzova.com, από σήμερα διαμορφώνεται μία τελείως διαφορετική εικόνα σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που τις τελευταίες μέρες χρειάστηκε να προχωρήσουν στην ανακαίνιση των επιχειρήσεών τους προκειμένου να μπορέσουν να εξυπηρετούν με ασφάλεια τους πελάτες τους.
Κουρεία, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής έπιασαν σήμερα δουλειά και η πρώτη ημέρα μετά την καραντίνα του κορονοϊού, τους βρίσκει στους χώρους εργασίας τους με μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και ραντεβού.
Τα ραντεβού είναι κλεισμένα εδώ και μέρες και για μέρες και το πρόγραμμά τους -όπως είναι λογικό- είναι φουλ καθώς γυναίκες και άνδρες περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή τους στη λειτουργία ώστε να ξαναβρούν κι εκείνοι τη φροντίδα που παρέχουν.

Η πανδημία όμως επιβάλλει την προσαρμογή των επιχειρήσεων και των πελατών μία νέα πραγματικότητα, καθώς θα πρέπει να τηρείται μία σειρά μέτρων προστασίας. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τους κανόνες λειτουργίας, όπως την αναλογία των τετραγωνικών μέτρων ως προς τους παρευρισκόμενους στους χώρους και την απόσταση μεταξύ των θέσεων εργασίας. Επίσης, θα πρέπει να τηρείται κατάλογος που αφορά στα ραντεβού των πελατών -όπου απαιτείται- και τα ατομικά μέσα προστασίας δηλαδή τη μάσκα και την υγιεινή των χεριών.

Η Η.Ε. karatzova.com σας μεταφέρει την εικόνα από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του κουρείου- κομμωτηρίου του Παύλου Καλπακίδη, στα Γιαννιτσά.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ας κατεβάσουν λίγο τις τιμές τους δεν γίνεται να πληρώνουμε 1 μεροκάματο και παραπάνω για χτένισμα και βάψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.