Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Ξεκίνησε το έργο ύδρευσης του ΆσπρουΕγκαταστάθηκε ο εργολάβος του έργου «Δίκτυο ύδρευσης από τον οικισμό του Λιμνοτόπου μέχρι τον οικισμό του Άσπρου» . Το συμφωνητικό ανάθεσης έργου υπεγράφη στις 27 Απριλίου 2020 στο δημαρχείο του Πολυκάστρου μεταξύ του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη , του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Χρήστου Καραθόδωρου και της αναδόχου του έργου Δήμητρας Κικίρη και ήδη ξεκίνησε η υλοποίηση.

Με το έργο αυτό λύνεται οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της υδροδότησης του Άσπρου καθότι το δίκτυο του χωριού συνδέεται με το δίκτυο του Πολυκάστρου και του Λιμνοτόπου .

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου και η επιδίωξη της διοίκησης της ΔΕΥΑΠ είναι να συνδεθεί και να λειτουργήσει το νέο δίκτυο από τον Ιούνιο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ποιότητα του νερού τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εξέλιξη ικανοποιεί ιδιαίτερα την διοίκηση και τον δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη ο οποίος μάλιστα δεσμεύτηκε για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου, στην συνάντηση που είχε με τους κατοίκους του Άσπρου στις 2 Δεκεμβρίου 2019.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.