Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πεζοδρομήσεις με ικανοποίηση αλλά και με... παρατηρήσεις


Από χθες το πρωί στην Αριδαία και  μετά από απόφαση του Δήμου Αλμωπίας, πεζοδρομήθηκαν: Το εμπορικό τμήμα της Λ. Κύπρου, τμήμα της οδού Χ. Σμύρνης και η βόρεια παράπλευρη οδό της κεντρικής πλατείας της πόλης, στα πλαίσια επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας στο χώρο της εστίασης. 
Στις οδούς τοποθετήθηκαν και οι ανάλογες σημάνσεις, όμως αρκετές είναι και οι παρατηρήσεις και τα παράπονα δημοτών της Αριδαίας σχετικά με την υλοποίηση αυτής της απόφασης. Οι κυριότερες αφορούν στα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργούνται.  Όπως υποστηρίζουν, δεν ήταν αναγκαίες και οι τρεις πεζοδρομήσεις και θα έπρεπε να προβλεφθούν παράλληλα και οι ανάλογες μονοδρομήσεις για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Επίσης, ορισμένοι επαγγελματίες (όπως ιδιοκτήτες περιπτέρων) εξέφρασαν έντονα παράπονα ως προς το χρόνο και την προχειρότητα που έγιναν οι πεζοδρομήσεις, οι οποίες, όπως τονίζουν, έπληξαν το εισόδημα και την οικονομική τους δραστηριότητα, καθώς περιορίστηκε κατά πολύ ο τζίρος τους.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. η προχειρότητα στο μεγαλειο της
    με κορδελες και φανφάρες εφτιαξαν πεζοδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτά ρε ουγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.