Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις με καταδικαστικές αποφάσεις σε Σκύδρα και Έδεσσα


Σκύδρα
Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Έδεσσας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε κάθειρξη 8 ετών, συνολική φυλάκιση 60 μηνών και χρηματική ποινή 17.500 ευρώ, για σωματεμπορία, μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση, διευκόλυνση ακολασίας, οπλοφορία και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αντίσταση.

Έδεσσα
Συνελήφθη χθες (25 Μαΐου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.