Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα: Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας



«Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας , γιατί αυτό που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον…» 

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας  στα πλαίσια της πολιτικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ξεκίνησε μια σειρά από ενέργειες. Από την Δευτέρα 18 Μάιου έχει αναρτηθεί πανό στα γραφεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας , που βρίσκονται στην αγορά - πεζόδρομο της πόλης της Έδεσσας , με το οποίο προτρέπει τους πολίτες του Ν. Πέλλας  να στηρίξουν τα καταστήματα της γειτονιάς τους και κατ’ επέκταση την τοπική αγορά  . 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν επισκέψεις μελών  του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας  στα  καταστήματα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  των πόλεων του Ν. Πέλλας  και θα μοιραστούν flyer με τις προτάσεις του κόμματος . 
Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο των επαφών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  Ν. Πέλλας με παραγωγικές ομάδες και φορείς του νομού Πέλλας ,  μέσω τηλεδιασκέψεων ,  είχε πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 23-4-2020  τηλεδιάσκεψη των Υπευθύνων του Τομέα  Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία , με Εκπροσώπους φορέων Μικρών Επιχειρήσεων και Επιστημόνων του Νομού Πέλλας. 
Στην τηλεδιάσκεψη αυτή συζητήθηκαν διεξοδικά η εικόνα που διαμορφώνεται στο Νομό Πέλλας για την μικρή επιχειρηματικότητα, τις μικρές επιχειρήσεις, τους αυτοαπασχολούμενους και τους επιστήμονες,  τα μέτρα και οι λύσεις που προτείνονται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην πραγματική οικονομία. 

Από την πλευρά των παραγωγικών φορέων, συμμετείχαν :  

ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Επιχειρήσεων  (Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας και μέλος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Δημήτρης Γιαννακίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας και μέλος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Νεκτάριος Ελμαλόγλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ.  Παναγιώτης Σαραφούδης, ο Βαγγέλης Κυριακού (ειδικός σε θέματα τουρισμού) και ο  Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πέλλας  κ. Μανωλάκης.  Το λόγο πήραν επίσης οι αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες κ. Μπόγιας Αργύρης (Δικηγόρος Έδεσσας), Αρνάκης Πέτρος (Πολιτικός Μηχανικός), Σπανός Θάνος (Λογιστής), Γιάννης Σηφάκης (Μηχανικός – Εργολήπτης και πρώην Πρόεδρος επιχειρήσεων Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και Κίτσος Τρύφων (Πρόεδρος Συλλόγου Φωτογράφων).
Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν,  ο Νίκος Παππάς  βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας  βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο  ΣΥΡΙΖΑ , ο Νίκος Σκορίνης  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης,    ο Δημήτρης Χατζησωκράτης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Γάγκλιου Συντονιστής της Ν.Ε. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και μέλη της διευρυμένης Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν.Πέλλας .
Στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» περιλαμβάνονται οι προτάσεις , για άμεσες και κοστολογημένες παρεμβάσεις για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, για την κοινωνία και την οικονομία. 

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για τη Μακεδονία δεν μείνατε όρθιοι. Τότε κάνατε βαθιές επικυψεις στους Γερμανούς και τους άλλους συμμάχους. Ποιος σας δίνει σημασία; Όχι πως οι άλλοι είναι καλύτεροι... Τα ιδια σκ@τ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό,στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάντα αυτό κάνουμε, για τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να βγάζετε πανό..βγείτε στην κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν πάτε Zara, Berska, amder, strativarious, Lidl, ρε αντε από δω πέρα χαπατα που δε πάτε,τρέχετε για τη σαβούρα.

      Διαγραφή
  4. Ολοι αυτοί το Σάββατο στο Lidl για τα ψώνια της εβδομάδας. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.