Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Θωμαΐδης: Όλοι πλέον γνωρίζουν κα Τζάκρη ότι εσείς και ο Σύριζα είστε το "πρόβλημα", δεν είστε η λύση...


Η κα Τζάκρη αφού επί πέντε χρόνια κυβέρνησης Σύριζα δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα φουγάρο να ¨καπνίσει¨ όπως είχε υποσχεθεί, αφού δεν κατάφερε καμιά της προσπάθεια να ολοκληρωθεί επιτυχώς,  προσπαθεί τώρα μάταια, να μας πείσει πως ότι θετικό γίνεται στην Πέλλα, από μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιείται ύστερα από δική της δήθεν πίεση, ότι δήθεν το έχει καταφέρει αυτή.

Πιστή στην παράδοση της αισχρής παραπλάνησης των πολιτών και των ψεύτικων υποσχέσεων που έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αυταπατάται και συνεχίζει να πουλάει καθρεφτάκια και μεταξωτές κορδέλες νομίζοντας πως οι πολίτες της Πέλλας είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν ποιοι κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα σημαντικά εμπόδια της εγκατάστασης του Φυσικού αεριού στην περιοχή μας που η δική της ανικανότητα δημιούργησε.

Στην Πέλλα θυμόμαστε ακόμη καλά τα μεγάλα αριστερόστροφα λόγια του αέρα που εκτός από τα πολλά φουγάρα που ποτέ δεν άναψαν, μας έφεραν... Πρέσπες, λαθρομετανάστες τραίνα, δρόμους, δικαστικά μέγαρα, μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών, μεταρρυθμίσεις, τουρισμό, υδροπλάνα, αθλητικές εγκαταστάσεις, θέσεις εργασίας και πολλά πολλά ακόμη. 
Όλα αυτά βέβαια μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους.
Κυβέρνησαν πέντε χρόνια δίχως να καταφέρουν τίποτε στην Πέλλα, πέντε χαμένα χρόνια ανικανότητας, απραξίας και ψεμάτων.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στελέχη έμπειρα και ικανά στην Πέλλα, που ξέρουν και μπορούν να διεκδικούν και να κερδίζουν για τον τόπο τους.

Όλοι πλέον γνωρίζουν κα Τζάκρη ότι εσείς και ο Σύριζα είστε το ¨πρόβλημα¨, δεν είστε η λύση...

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Ποτέ δεν ψηφισα ν.δ. αλλά σε όσα γράφεις για τη Τζάκρη έχεις δίκαιο αλλά ο λαός της Πέλλας πείθεται από τα καθρεφτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε θωμαιδη εσείς κυβερνήσατε 40 χρόνια και η Πέλλα μας είναι 50 χρόνια πίσω απομονωμένη από τα πάντα..40 χρόνια δεν καταφέρατε να κάνετε έναν δρόμο 9 χιλιόμετρα 40 χρόνια δεν καταφέρατε να φέρετε αέριο δεν καταφέρατε να κάνετε ένα ασφαλές δίκτυο και μιλάς εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40 χρόνια ε.Πρέπει να ήσουν καλός στην γυμναστική και στις κυβιστησεις.

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΣΤΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ???
    ΠΑΝΤΑ ΒΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!
    Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ Ε ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε ,την Τζάκρη την αντιπαθώ αλλά διαβάζοντας τον ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ λόγο που εκφράζεις , θα με κάνεις να την συμπαθήσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που έχουν και μούτρα και μιλάνε; Και οι μεν και οι δε..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα πάντα έχει 2 πλευρές. Η μια είναι όντως η αριστερά. Η άλλη είναι, όμως, η δεξιά. Με άλλα λόγια, αυτοί που πραγματικά μας κυβερνάνε σας αλλάζουν όπως ο Μανωλιός βάζει τα ρούχα του αλλιώς και εμείς τρέχουμε να ψηφίσουμε, μία τον έναν και μία τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πρόβλημα είστε εσείς κύριε που μέσα σε 10 μόλις μήνες με μπροστάρη τον κορωνοιο ισοπεδωσατε την οικονομία την ελευθερία και προβάλετε τον αυταρχισμό σας με θρασυτατο τρόπο !!!
    Καταλαβες "κυριε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θωμαιδη από την εισαγωγή σας και μόνο δείχνετε αναγλυφα τον φόβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Χ γιατί μην νομίζεται ότι είστε γνωστός από κάτι σοβαρό η ακόμα και από συμπάθεια του κόσμου ούτε καν , τι προσπαθείτε να βγάλετε ΠΑΛΙ την γλωσσιτσα σας να σας δώσουν καμμία θεσιτσα ? Μπαγάσα δεν νομίζω μέχρι και του χώρου σου αντιληφθήκανε την ανικανότητα και την ανεπάρκεια σας .Οτι αφορά τώρα τον λόγο σας έχω πολλά στα οποία μπορώ να σχολιάζω ώρες ατελείωτες με τεκμήρια αλλά θα εστιάσω κυρίως σε ένα " ο αρχηγός σας και οι άξιοι άνθρωποι σας γιατί δεν αντέδρασαν για την εξευτελιστική συμφωνία των πρεσπων πάρα την τίμησαν και την επιβράβευσαν και ο αρχηγός σας και ο υπουργός Εξωτερικών?" Ολόκληρη προεκλογική καμπάνια στήριξαν σε αυτό, λοιπόν για να τελειώνουμε Κύριε Χ τόσο παλαιοκομματικη απεχθής και ντρπιστικη για τον ελληνικό λαό Σαν και σας του κόμματος σας δεν έχουμε ξαναδεί. Και καλύτερα να μην αναφερθώ και για τα μέτρα της πανδημίας τα γνωστά σε όλους " ειξεις αφίξεις " το μόνο σίγουρο πλέον για σας σε λίγο καιρό δεν αργεί είναι το ρεζιλίκι και δεν μιλώ για το δικό σας αλλά του κόμματος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα είστε εσείς που καταστρεψατε όλη την οικονομία σε μολις 10 μήνες και κουνάτε το δάχτυλο με απόλυτο θράσος και επιβάλετε τον αυταρχισμό σας. Καταλάβατε "κυριε" θωμαιδη;
    Παρακαλώ να βάλετε το σχόλιο, δεν βρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν γνωρίζω τον κύριο, αλλά κάποιος έπρεπε να της τα πει έξω από τα δόντια. Η κύρια ή έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα ή νομίζει πως απευθύνεται σε ιθαγενείς. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος είναι του συστήματος,που απευθύνεται σε χαπατα;

      Διαγραφή
    2. Ο άλλος που τα έβαλε με την Τζάκρη έγινε Διευθυντής σε Νοσοκομείο εγώ μας λέει ο Θωμαίδης σε πηγάδι κ.......α.

      Διαγραφή
  12. Θωμαιδη οι εκλογές της ΝΟΔΕ αναβλήθηκαν. Μήπως δεν το πήρες χαμπαρι; Αν γίνουν (λέω αν γιατί δεν το θεωρω και πολύ πιθανο) ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Ξέρεις ότι κρατάμε τον λόγο μας και θα σου ξανακάνουμε την χάρη να σε μαυρίσουμε, γιατί ως συνήθως κανείς τον μουτζούρη. Όταν εκλεγείς καπου-καποτε έστω και στα γεραματα (που δεν το βλέπω), ίσως μας εξηγήσεις γιατί τα στελέχη της Τζάκρη στις προηγούμενες εκλογές της ΝΟΔΕ κουβαλαγαν δαιμονισμένα ψηφοφόρους αμφιβόλου πολιτικής ταυτότητας να σε ψηφίσουν. Μάλλον δεν τους βόλευε ο σημερινός και αυριανός Πρόεδρος γιατί είναι βραχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μόνο για όλα αυτά τα σχόλια εναντίον σου, μπράβο σου Νίκο!
      Σκύλιασαν και οι απ έξω και από μέσα.
      Μην τους δίνεις σημασία όσο περισσότερο γράφουν τόσο ποιο δυνατός γίνεσαι.
      Αυτός ο Τάκης-Τάκης μάλλον ο νυν πρόεδρος είναι.

      Διαγραφή
    2. Αχαχουχααα έτσι να αυτογελιεστε.

      Διαγραφή
    3. Όντως είναι δυνατός και πανισχυρος αφού σε όλες τις εκλογές είναι ο louser της Πέλλας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον 6:35 που βρήκε ποιος είμαι. Θα εισηγηθώ στην καφετζού της γειτονιάς του να τον πάρει να λέει το φλυτζάνι γιατί τα βρίσκει όλα με την μία. Ίσως φίλε είσαι πιο χαζός και από τα ραδίκια..

      Διαγραφή
  13. #oloimetintzakri Βγήκε το πιο αντιπαθητικό και μισητό κομματικό υποκείμενο που λέγεται Θωμαίδης, η προσωποποιίηση της κομματικής ιδιοτέλειας, της εμπάθειας και του οπορτουνισμού να βρίσει την Τζάκρη που ξέρουν και οι πέτρες στην Πελλα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος ανεξαρτήτως κόμματος που να μη τον έχει βοηθήσει και δημιούργησε κίνημα oloi me tin tzakri. Μπράβο Θωμαίδη όπως βλέπεις είσαι κοσμοαγάπητος και λατρεμένος. 2 - 3 σαν κι εσένα ακόμη να βγουν και θα τα διπλασιάσει τα ποσοστά της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ βρε Νικολάκη τέτοια ανιποστασια σε σχολιασμούς πρώτη φορά γιατί βρε παιδί μου δεν βάζεις φρένο στον διασυρμό σου ? Τι κακό με εσένα κάνεις να μην σε θέλει και εσύ εκεί να μην το αντιλαμβάνεσαι?? Κακο πράγμα να μην γνωρίζουμε την κοινή γνώμη για τον εαυτό μας με αποτέλεσμα να εξευτελιζομαστε . Ένα μεγάλο κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΙΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΥΧΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΉΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ "ΒΟΛΙΚΉ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΘΩΜΑΙΔΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΞΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είναι κρυφό πως διαβάζω όλα τα σχόλια σας...
    Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι καθόλου δεν με αγγίζουν ποτέ ανώνυμα σχόλια κάθε άλλο μάλιστα.
    Δεν είναι τυχαίο πως ούτε ένας δεν έχει το θάρρος να πει επώνυμα την γνώμη του, αυτό μου αρκεί.
    Το karatzova μπορεί να επιβεβαιώσει πως εγώ ο ίδιος έχω ζητήσει να μην ¨κόβονται¨ κακοπροαίρετα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο. Είναι σωστό να βλέπεις πως είσαι αντιπαθής.

      Διαγραφή
  17. Κρυφό δεν είναι ότι είσαι κλασσικό παράδειγμα ανθρώπου που πασαλείβεται με την πολιτική μπας και βολευτεί κάπου.Κρυφό δεν είναι ότι Ούτε καν σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές δεν εκλέχτηκες στον Δήμο Πέλλας.Κρυφό δεν είναι ότι σε όποια οργάνωση ή σωματείο ασχολήθηκες, όταν έφυγες άφησες πίσω θρύψαλα και σκόνη. Κρυφό δεν είναι ότι ως πρόεδρος του Κωπηλατικό Ομίλου κατάφερες το αδιανόητο. Να μην πάρετε από τον ΤΑΠ ούτε ένα ευρώ ως χορηγία και ας περνούσε στα 50 μέτρα απόσταση. Η Τζάκρη ήταν πρόθυμη να βοηθήσει για να παρθεί η χορηγία αλλά το κόμπλεξ σου με τα άλλα κόμματα δεν σε αφήνει να δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.