Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αναβάθμιση του δικτύου της Cosmote για υψηλές ταχύτητες στο Internet (φωτο)



Ένα μεγάλο έργο αναβάθμισης των τηλεπικοινωνιακών υποδομών της πραγματοποιεί η Cosmote αυτό το διάστημα στα Γιαννιτσά, τοποθετώντας οπτικές ίνες σε πολλά σημεία της πόλης που δεν είχαν σε κοντινή απόσταση καμπίνες.
Με την ολοκλήρωση του έργου, που φέρει την ονομασία Fiber To The Home, η Cosmote φέρνει 100% οπτική ίνα μέχρι την πρίζα σπιτιών και επιχειρήσεων, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη κάλυψη πρόσβασης στο Internet με 100% εγγυημένες ταχύτητες που θα φθάνουν μέχρι και το 1 Gbps!
Στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη η υποδομή Fiber To The Home είναι ήδη διαθέσιμη σε σπίτια κι επιχειρήσεις σε πολλές περιοχές. Στη υπόλοιπη Ελλάδα, πρόσβαση έχουν ήδη το Ρέθυμνο, τα Χανιά, η Σπάρτη και η Καβάλα. Το δίκτυο Fiber To The Home επεκτείνεται διαρκώς για να φτάσει σύντομα σε ακόμα περισσότερες περιοχές.
Σίγουρο θεωρείται ότι σε 5-6 χρόνια το δίκτυο αυτό θα επεκταθεί σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών και θα καταργηθούν οι σημερινές καμπίνες που υπάρχουν σε σημεία της πόλης.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,ΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ INTRNET;ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού κάνανε μπουρδέλο την Εδεσσα,ήρθε η σειρά των Γιαννιτσών.Αδέρφια Βοήθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας κλαίω εδώ σε εμάς τα κάνανε σ@@@τα τέτοια κακή δουλειά δεν έχω ξανά δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις καταστροφές και το μπάχαλο θα πληρώσει ο γερμαναράς ή θα φάμε μπάλωμα και μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το ηρακλειο της Κρήτης το γινεται; Ποτε θα έρθει; Κρίμα ειναι εν έτη 2020 να ταλαιπωρούμαστε ακομα με ADSL συνδέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπα, θυμηθήκατε να κάνετε αναβάθμιση στα Γιαννιτσά (και καλά κάνατε) αλλά καμπίνες ούτε λόγος για τα χωριά των Γιαννιτσών, πόσω δε για οπτική ίνα. Και τι μας λέτε; Πάρτε το speed booster, που κι αυτό πολύ ασταθές γιατί σιγά το 4g που έχουμε. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυψοχωρι τρυφιλλι δροσερό 3mbps με.το ζόρι ήμαστε στο έλεος του Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.