Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λοβέρδος: Ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορωνοϊό


Ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και στενός φίλος και σύντροφος του Δημήτρη Κρεμαστινού ήταν καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό του Open όπου αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος ιατρός και πολιτικός δεν έχασε την ζωή του από τον κορονοϊό. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο ίδιος ήξερε εξ αρχής τις δυσκολίες που περνούσε ο Δ. Κρεμαστινός, σημειώνοντας ότι «είχα περάσει στη Βουλή ένα μήνυμα, ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει». Ο κ. Λοβέρδος είχε καθημερινή συνομιλία με τη σύζυγο του καθηγητή και με έναν στενό του συνεργάτη, ως εκ τούτου είχε διαρκή ενημέρωση.

Ο κ. Λοβέρδος μετέφερε ότι ο Δ. Κρεμαστινός δεν φοβόταν τόσο τον covid-19 όσο τις επιπλοκές που προκαλούνται από τις λοιμώξεις στην εντατική. Τόνισε ότι «θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, αλλά νικήθηκε από τα γύρω γύρω που μπορούν να σου συμβούν στις εντατικές, δεν το άντεξε». Επιβεβαίωσε ότι ήταν υγιής όταν μπήκε στη ΜΕΘ, δεν είχε δηλαδή υποκείμενα νοσήματα. «Τον νίκησε τον κορονοϊό αλλά πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη», κατέληξε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Νατα νατα
    ένας ένας βγαίνουν
    το τρομοπαραμύθι αρχίζει ν α ξετυλιγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.