Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Xωρίς άδεια αυτή τη φορά μικρός υδροεηλεκτρικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα Λουτρά Λουτρακίου


Μετά τα γνωστά προβλήματα που ανέκυψαν και επιλύθηκαν με την λειτουργία της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου (Πόζαρ), σειρά πήρε μικρός υδροεηλεκτρικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέγειας της επιχείρησης που λειτουργεί χωρίς άδεια. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση ο μικρός υδροηλεκτρικός σταθμός λειτουργούσε νόμιμα με την άδεια εγκατάστασης μέχρι και την 22-8-2019 όποτε και όφειλε η επιχείρηση να καταθέσει αίτηση για έκδοση άδειας λειτουργίας του ΜΥΗΕ. Επί διοικήσεως Μπίνου η αίτηση για την έκδοση λειτουργίας ουδέποτε κατατέθηκε.
Για το γεγονός αυτό η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης επέβαλλε στην επιχείρηση πρόστιμο ύψους 2.934,70 ευρώ.
Η ανακοίνωση της επιχείρησης συγκεκριμένα αναφέρει: 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δεν μπορείτε να κρύψετε την ανεπάρκεια σας και αναμοχλεύετε το παρελθόν.
    Θυμηθείτε:
    ή ήσασταν μαζί του οπότε έχετε μερίδιο ευθύνης στα κακώς κείμενα
    ή όχι οπότε σημειώστε: Ο Μπίνος ενέταξε πλέον των δέκα έργων στο ΕΣΠΑ και πέντε στον Φιλόδημο. Αναβάθμισε είτε το θέλετε είτε όχι τα Λουτρά. Να μην πούμε άλλα. Εσείς ένα χρόνο σχεδόν τώρα, τι στο καλό έχετε να δείξετε; Τις υπογραφές συμβάσεων των έργων του Μπίνου; Γι αυτά πείτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπατσης είσαι ανεπαρκής τι δεν καταλαβαίνεις. Ένα στρατιωτάκι που εκτελεί διαταγές μέχρι εκεί. Πρωτοβουλία μηδέν από μηδέν ωωωω μηδέν.
      Εχεις πλάτες μόνο για βουνό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.